Michelle Obamát választotta az InStyle magazin

instyleMichelle Obamával a címlapon jelent meg az amerikai elnökválasztást követően az InStyle magazin. A stílusmagazin hazai, ünnepi kiadása több oldalas összeállítást és exkluzív interjút közöl a leköszönő First Ladyvel. Az interjú egy olyan különleges időszakban készült, amikor az Egyesült Államok első asszonya éppen családja távozását készítette elő a Fehér Házból.

Az InStyle magazin fontos küldetésének tartja, hogy a divatvilág legújabb trendjei mellett közelebb hozza olvasóihoz azokat a hazai és külföldi közszereplőket, hírességeket, akik egyéniségükkel, tevékenységükkel hatással vannak a világra. Ennek a szellemiségnek a kiteljesedése a legfrissebb, decemberi lapszám, melyben korunk egyik meghatározó közéleti személyisége, a leköszönő amerikai First Lady, Michelle Obama szerepel.

– Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy Michelle Obama fontosnak tartja az InStyle magazin címlapján szerepelni. Figyeltem rá, követtem a tevékenységét: First Ladyként gyakorlatilag újradefiniálta, mit is jelent az Egyesült Államok első asszonyának lenni. Bár mi nem vagyunk politikai magazin, igazán érdekelne, milyen is lenne az USA, ha ő lehetne az első női elnöke – írja beköszönő szövegében a stílusmagazin főszerkesztője, Pócsik Anita.

Michelle Obama a Fehér Házban töltött nyolc év alatt stílusával, erős, mégis nyitott személyiségével, véleményformáló retorikájával, jótékonysági tevékenységével új értelmet adott a First Lady fogalmának. Míg társadalmi szerepvállalása az elmúlt évek legmeghatározóbb női közszereplőjévé tette, addig kifinomult, egyedi stílusának köszönhetően igazi divatikonná is vált.

– Az az álmom, hogy kinyitom a bejárati ajtót, és ki tudok rajta lépni anélkül, hogy testőrök vennének körül és bárki felismerne. Ugyanakkor vannak olyan oldalai is az életünknek a Fehér Házban, amik hiányozni fognak. Az itt dolgozó emberek vagy azok, akik a családunk ellátásában segítettek (…) A gyermekeim szempontjából fontos éveket itt töltöttünk ebben a házban. De még fiatalok vagyunk. Sok munkát szeretnénk még Barackkal letenni az asztalra – mondta az InStyle magazinnak a távozó First Lady.

Miközben az elmúlt néhány hónap az amerikai elnökválasztás nem túl elegáns hajrájáról szólt, Michelle az állandóságot, a józan észt képviselte és megmutatta, hogyan kell stílusosan távozni a Fehér Házból úgy, hogy továbbra is meghatározó személyiségként tekintsen rá a világ.

Michelle Obama közvetlen, őszinte világába most az InStyle magazin olvasói is bepillanthatnak. Az exkluzív interjút az Egyesült Államok első asszonyaként ráadásul egy olyan különleges időszakban adta, amikor éppen civil életéhez készül visszatérni.