Michelisz Norbi – The Local Hero

Michelisz Norbert  a Helyi Hős, 2011-ben a WTCC futamon második lett, tavaly pedig  a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

michelisz_3

Michelisz Norbert a Helyi Hős

Őt ünnepelte kb. 60 ezer emberből álló ujjongó tömeg a helyszínen, nem beszélve a televízió előtt ülő nézőkről. Michelisz Norbert szeretné most hétvégén a Hungaroringen megismételni a tavalyi eredményt. A sok bizonytalansági tényező ellenére a Honda jól megy- mondta el az  FIA WTCC MAGYAR FUTAM hivatalos sajtótájékoztatóján.

Élőben közvetíti a Duna Televízió a vasárnap, Magyarországon immár harmadszorra megrendezésre kerülő Túraautó-VB Magyarországi futamát. Szombaton 14:30 órától, vasárnap 12:35, illetve 14:50 órakor kezdődik a helyszíni közvetítés.

Ingyenes buszjáratot ígért Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója- vasárnap reggel 07:00-17:00 között folyamatosan jönnek-mennek a buszok az 56-osok teréről, megkönnyítve azoknak a nézőknek a kijutását, akik nem tudnak gépkocsival kijutni.

Rogán Antal is részt vett a sajtótájékoztatón: a Csodalámpa Alapítványtól Felkai Márta segítségével közvetített egy kívánságot.

[nggallery id=17]