Mi kell még ahhoz, hogy Vida Ildikó távozzon posztjáról?

Ha a Hír Tv rejtett kamerás felvételéből kiderülne, hogy Lázár János gyermekének 70 milliós luxusvillájába Giró-Szász András jachtján vitték azt az 500 tonna cukrot, melynek hamis áfás számláit a NAV-elnök egészségügyi papírként használja, az vajon elég lenne-e a Fidesz-kormánynak Vida Ildikó leváltásához?

Sajnos, úgy sejtjük, hogy a korrupt kormányzat még ebben az esetben is tovább falazna a NAV elnökének. Bizonyíték erre, hogy Vida Ildikót még azután sem távolították el posztjáról, hogy az Egyesült Államok ügyvivője egyértelművé tette: az adóhatóság vezetőjét azért tiltották ki az Egyesült Államokból, mert konkrét bűncselekményben érintett.

Az, hogy a kormány tovább rejtegeti a Vida Ildikóra nézve terhelő bizonyítékokat, egyértelműen elárulja, hogy Orbán rendszere a korrupcióra épül. Ha Vida lebukna, a Fidesz rendszere is összeomlana.

Követeljük, hogy  a Legfőbb Ügyészség azonnal indítson vizsgálatot a kormány birtokában lévő bizonyítékok alapján a Vida Ildikóval kapcsolatos bűncselekmény ügyében!- írta szerkesztőségünknek megküldött közleményében Gőgös Zoltán,  MSZP-elnökhelyettese, országgyűlési képviselője.