Meztelenül randalíroztak az IHM sztárjai

Újra lecsap az Irigy Hónaljmirigy: a nyolc kan ezúttal Varga Viktort és az Édes Élet szereplőit parodizálja. A klipben Viktort Kabai Laci, Cinthya Dictartort pedig Molnár Imi alakítja. A forgatás természetesen most is rengeteg vicces percet tartogatott: az egyik jelenetben a fiúk csaknem pucéran randalíroztak egy tetőn.

 

Tavalyi nagy durranása után újra beindul az Irigy Hónaljmirigy. A zenekar Varga Viktor Lehet zöld az ég című dalát parodizálja, a hozzá kapcsolódó klipben pedig megjelennek az Édes Élet jól ismert karakterei: Berki Krisztián, Kelemen Anna, Tracy, LL Junior, Mc Zsolti és Gáspár Győző is. Kabai Laci Varga Viktor bőrébe bújt a videó kedvéért.

„Varga Viktor remek alapanyag egy paródiához: nagyon érdekes a személyisége, az életformája – már amit az Édes Életben látunk – ezért választottuk őt a következő „áldozatunknak”. A Lehet zöld az ég című dala ugyan nem a legfrissebb sláger, de 2010 óta folyamatosan játsszák a rádiók, hatalmas sikert ért el” – magyarázta az IHM dobosa. „Viktor nagyon jól fogadta, hogy parodizáljuk, még a forgatásra is eljött, remélem akkor is örülni fog, ha meglátja a végeredményt” – mesélte nevetve Kabai Laci, azt is hozzátette, hogy az énekes még tanácsokat is adott neki, hogy tudná őt tökéletesen megszemélyesíteni – „Felhívta a figyelmünket rá, hogy rajta mindig van egy pisztolytáska, amelyben az iratait és a telefonját tartja. Gyorsan fabrikáltunk nekem is egyet, ami kissé furcsa lett, de legalább belefér 3 kiló krumpli és 20 deka cement” – viccelődött Kabai.

A klipben Cinthya Dictartort Molnár Imi alakítja. Az Irigy Hónaljmirigy gitárosa elmondta, hogy  a forgatás legviccesebb pillanata egy meztelen jelen volt…

Abszolút fesztelen hangulatban telt a forgatás, Indiánékkal mindig jó együtt dolgozni. A legviccesebb percekben Kabai Lacival meztelenül kellett futkároznunk egy tetőn, hiszen Varga Viktor és a Cinthya gyakran pucérodtak. Persze mi nem voltunk teljesen csupaszok, testszínű alsógatya volt rajtunk” – árulta el Imi.

Varga Viktor nem sértődött meg azon, hogy az IHM kicsit újragondolta slágerét, inkább megtiszteltetésnek tartja, hogy ezúttal őt parodizálja a csapat.

„Nagyon meglepődtem, hogy az Irigy Hónaljmirigy kiparodizálta a dalomat, hiszen már öt éve fut, de őszintén, a lelkem mélyén mindig is vágytam erre. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a mirigyesek most engem választottak! Mindig érdekes azzal szembesülni, hogy látnak engem mások, ezért is várom kíváncsian a végeredményt. Először féltem, hogy Cinthyának nem fog tetszeni, de végül neki is bejött a kifigurázás” – mesélte Varga Viktor.

A srácok az új klippel nem állnak meg. A csapat már most gőzerővel készül a 25. születésnapjára: 2015 végén egy minden eddiginél nagyobb koncerttel lepik meg rajongóikat.