Mexikói sorozathősöknek álltak a Jóban Rosszban sztárjai

Latin-amerikai szappanopera sztárok bőrébe bújt Nagy Adri és Madár Vera, akikhez igazi szívtipróként Peter Srámek is csatlakozott. A hírességek a Rosalinda és Marimar című sorozatok szereplőit megformálva idézték meg Mexikót, tökéletesen illeszkedve a miliőbe, ahol az úton-útfélen felbukkanó mariachiknál csak az egy főre jutó szappanoperák száma magasabb.

Ármány, dráma és szenvedély, ahol végül a jó mindig elnyeri méltó jutalmát és az igazság győzedelmeskedik. A Jóban Rosszban színésznőinek és a Rising Star énekesének nemrégiben nagy álma teljesült. Nagy Adri, Madár Vera és Peter Srámek ugyanis, ha csak néhány órára is, de igazi mexikói szappanopera főhősőkké válhattak.

„Régen, suli után lazításképpen a mexikói szappanoperák teljesen kikapcsoltak, néhányra egészen rákattantam, ilyen volt a Rosalinda is. Nagyon örültem, hogy őt formálhattam meg, mert az ő világa és a külseje is abszolút közel áll hozzám” – kezdte az élménybeszámolót Nagy Adri.

 

„Ezek a sorozatok híresek arról, hogy mindent eltúloznak, túlreagálnak a színészek, úgyhogy igyekeztem én is kicsit rájátszani. Mexikó egyébként is közel áll hozzám, temperamentumos lánynak tartom magam, imádom a tengerpartot, a napsütést. Gyakran járunk a párommal mexikói étterembe, nagyon szeretjük az ételeiket, a koktélokat, kedvencünk a margarita el Jimadorral. Egyszer szívesen elmennék ebbe az országba, hogy testközelből is megtapasztalhassam, milyen az igazi latin-amerikai életérzés” – folytatta a gyönyörű színésznő.

 

„Nagyon kedves emlékeket idézett fel bennem a fotózás. A nagymamámmal rendszeresen néztük együtt a Marimart, aztán pedig keresztrejtvényt fejtettünk” – vette át a szót Madár Vera. „A dalt is imádtam az elején, és persze az egész történetet, a sminkeket, ruhákat, azt gondolom, minden romantikus nő megnézett legalább egy vagy két ilyen szappanoperát. Aztán amikor 11 ével ezelőtt én is belecsöppentem egy napi sorozatba nagy álmom teljesült. Marimar karaktere számomra inkább naiva, én nála jóval összetettebb személyiség vagyok, de a hangulat remek volt, és ezek után az lenne csak az igazi poén, ha ez fordítva is megtörténne, és valamelyik latin-amerikai kolléga állna be a Jóban Rosszban szereplői közé.”

A két színésznő mellett Peter Srámek is profikat megszégyenítően pózolt a kamerák előtt.

„Ha volna rá lehetőségem, nagy örömmel kipróbálnám magam egy sorozatban. Ugyanis ez az egyik titkos álmom az éneklés mellett. Nem véletlen, hogy színészetet is tanulok Pozsonyban” – mesélte Peter Srámek, aki magabiztosan alakította Fernando José Altamirano del Castillo-t Vera és Adri oldalán. „A mexikói sorozatokban mindenki jól öltözött, elegáns, és többnyire a gazdag jóképű srác valahogy mindig beleszeret egy szegény gyönyörű lányba. Azt hiszem, ezzel én is tudnék azonosulni” – tette hozzá nevetve Peter Srámek.

 

Ahogy az el Jimador csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.