Mellrák elleni küzdelem hónapja a Hard Rock Cafe-ban

A Hard Rock világszerte zenészeket, támogatókat és túlélőket egyesítő 16. PinktoberTM kampánya a magyarországi emlőrák elleni küzdelmet is segíti. A budapesti Hard Rock Cafe a 2015. október 30-án megrendezésre kerülő Pinktober jótékonysági rendezvény, valamint a Hard Rock Cafe üzletében megvásárolható „Never give up” karkötők bevételeivel a Rákbetegek Országos Szervezetét támogatja.

HardRockCafe_Never Give Up karkötő

A Rákbetegek Országos Szervezete 2015-ben először szervezte meg az Emlőrák Betegklubok Országos Találkozóját, amely májusban az egész országot megmozgatta. A rendezvény célja, hogy az emlőrákkal küzdő betegeknek reményt adjon és támaszt nyújtson. Az idei rendezvényen bebizonyosodott, hogy az összefogás, az egymás támogatása és a közös programok, információ, – és tapasztalatcsere, túlélőkkel való találkozások, a betegséggel való együttélési, és túlélési praktikák megosztása milyen jelentőséggel bírnak a gyógyulás folyamatában. Nem csupán a lelki és fizikai teher elviselését enyhítheti, de a betegség leküzdésében is komoly szerepet játszik a sorstársakkal való találkozás, és a remény felkeltése egy ilyen jellegű pozitív élmények segítségével. Az esemény mind szélesebb körű megvalósítására a Rákbetegek Országos Szervezete a budapesti Hard Rock Cafe-val működik együtt.

A budapesti Hard Rock Cafe-ban 2015. október 30-án megrendezésre kerülő Pinktober jótékonysági est jegybevételeinek 50%-a a II. Emlőrák Betegklubok Országos Találkozója megszervezéséhez járul hozzá. A rendezvény felhívja a társadalom figyelmét az emlőrák betegség jelentőségére és a szűrővizsgálatok fontosságára. Pozitív megmutatkozáson és bemutatkozáson keresztül az érintettek reményt, az összetartozás erejét és gyakorlati útmutatást kapnak a kezelésükkel kapcsolatban, amelyhez hasznos kiadványokat is a rendelkezésükre  bocsájt a szervező.

A rendezvényen fellép az Amerikai Nagykövetség kollégáiból és itt élő külföldiekből álló zenekar, a BabelRock, akik klasszikus rock és funky slágerekkel szórakoztatják a közönséget. A jegyár tartalmaz továbbá egy Hard Rock specialitásokból összeállított, három fogásos menüt is.

A Hard Rock Cafe vendégei, rajongói, vásárlói, partnerei és barátai segítségével egész hónapon át tartó gyűjtést is szervez: a Vörösmarty téri Rock Shop-ban kapható, limitált kiadású „Never give up” karkötők bevételei is a Szervezethez kerülnek.

 

 

 

PINKTOBER jótékonysági est

Időpont: 2015. október 30. péntek 20:00

Helyszín: Hard Rock Cafe Budapest (1051 Budapest, Deák Ferenc u. 3-5.)

Fellép: BABELROCK

www.facebook.com/hardrockcafebudapest