Megvannak a 2014-es MTV Video Music Awards jelöltjei

2011 MTV Video Music Awards - ArrivalsAz MTV méltó nyárzárással készül a zenerajongóknak – a legnagyobb sztárokkal és a legjobb slágerekkel fejeződik be az idei fesztiválszezon az év videoklipes díjátadóján, ahol Beyoncé lehet az év énekesnője. A 8 díjra esélyes világsztár nyomában azonban szorosan ott van Eminem és Iggy Azalea is 7-7 jelöléssel, de több kategóriában jelölték Ariana Grandét, Pharrel Williamst, Avicii-t és Pitbullt is. A 2014-es Video Music Awards gálát ezúttal Hollywood mellett rendezik meg augusztus 24-én.

Már most biztos, hogy augusztus 24-én élőben lép majd fel Ariana Grande és Usher, de a következő hetekben érdemes figyelni a további bejelentéseket, mert idén is a legnagyobb sztárok lépnek színpadra a Video Music Awardson. A 2014-es jelöltek között ott van nem kevesebb, mint nyolc jelöléssel Beyoncé, a twerk királynő Iggy Azaela, és Lorde is, aki Új-Zéland legújabb felfedezettje. A világ egyik legismertebb rappere, Eminem szintén a Video Music Awards egyik legnagyobb favoritja, az előadó lehet többek között az év hip-hop énekese, és az év férfi előadója is.Több díjra esélyes napjaink legnépszerűbb lemezlovasa Avicii, és a mindig szexi Katy Perry is.

Az MTV gálái mindig is erősen építettek a rajongók véleményére, így idén is több kategóriában szavazhatnak majd a nézők. A VMA hivatalos weboldalán a Legjobb új előadót és Az év videóját is ők dönthetik el. Előbbiért olyan előadók versenyeznek egymással, mint Sam Smith és a Fifth Harmony, míg utóbbi kategóriában Miley Cyrus és Pharrell Williams is az esélyesek között van. Míg tavaly az MTV az Instagramon és Vine-os mini-videók formájában jelentette be a jelölteket, addig idén a Snapchat felületén vált nyilvánossá, hogy kik kaphatnak díjat a tévécsatornától.

Míg a tavasz a filmeket díjazó Movie Awards miatt hívja fel a figyelmet a MTV-re, addig nyaranta a Video Music Awardson és a klipeken mindenki szeme. 2013-ban a VMA-t 10,1 millióan kísérték figyelemmel, a gála több mint 60 csatornán került levetítésre, köztük természetesen hazánkban is. Hamarosan idén is kiderül, kik voltak az elmúlt év legjobbjai. A pop legnagyobb sztárjaival, a legjobb videóklipekkel, új helyszínnel jön augusztus 24-én a nyár zenei eseménye!