Megvan Magyarország kiváló gépkocsija!

Winkler és Karotta megtalálták Magyarország Kiváló Gépkocsiját! A Totalcar és a DoQ közös pályázatának győztese egy teljesen egyedi Golf II-es, bizonyos Golfy lett, amelyet a műsorvezetők a „hiteles patkány” elnevezéssel méltattak. Raklapokból eszkábált faborítás, tetőt díszítő Tom és Jerry képregények, gázálarc és nagyi kedvenc szőnyege az utastérben – Golfy valóban kiérdemelte a címet!

 

Stílusosan egy roncstelepen gyűltek össze a legjobbak. A DoQ csatornán futó Totalcar arra kérte a rajongókat, hogy forgassanak autós kisfilmeket. Rengeteg színvonalas pályázat érkezett: A zsűri döntése értelmében a legjobb videó díját OKAMOTO vitte el, a közönség Hoonigant jutalmazta, a hőn áhított Magyarország Kiváló Gépkocsija címet pedig Bajusz Dániel, pontosabban az általa eszkábált Golfy nyerte el. A díjakat a Totalcaros fiúk és Molnár Andi versenytáncos, a SportKlub műsorvezetője adta át.

„Ez így élőben sokkal durvább, mint ahogy a videón láttam” – jegyezte meg elismerően Winkler Róbert, miközben a győztes gépkocsit gusztálta. „Az tetszik, hogy minden régi benne. Ott van a nagymama hagyatékából származó szőnyeg, de a direkt oda tervezett, hátsó ülésként szolgáló fapad is zseniális, és akkor még nem beszéltünk az ablakra applikált népi mintás függönyökről. Ez egy igazi, hiteles patkány” – méltatta Golfy előnyeit a Totalcar másik házigazdája, Bazsó Gábor.

A büszke tulajdonos, Bajusz Dániel autóvillamossági szakértő, nem csoda, hogy élvezi a buherálást. Márciusban kezdte el a munkát élete autóján, egy Golf II-esen. Golfy azóta csak épül és szépül.

„Már mohával is befedtük a kocsit, télre sajnos elhalt, de tavasszal újra zöldbe borul a kis gép. Én büszke vagyok rá, a barátnőm is az, és már tudja, hogy nem őt nézik meg az anyósülésen, hanem ezt a kiváló gépkocsit” – mondta Bajusz Dániel, akinek már többször is felajánlották, hogy ingyen bezúzzák a díjnyertes autóját, csak azért, hogy ne közlekedjen vele az utcán.

A díjátadón még ott volt a legjobb videót készítő Kántor Zoltán és az ő 1980-as Subaruja. Baltával vágta ki a gazból, amikor rátalált, azóta is vígan rója az utcákat. Biztos, ami biztos alapon három akkumulátort hozott magával. A közönségdíjas film készítője is megkapta díját, az Infiniti tesztvezetést. A verseny véget ért, Golfy azonban bárhol felbukkanhat!

Totalcar, a DoQ műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*