Megvan az első pole pozíció!

Mato Homola megszerezte a csapat idei első pole pozícióját. Tassi Attila 11. helyről indul a hétvége első futamán. Dušan autója súlyosan sérült. Mato 3. legjobb idővel, Tassi Attila pedig a 12-ként jutott be a Q2-be, ahol egy szépen öszerakott gyors körrel a legjobb időt futotta és megszerezte a pole pozíciót  Gianni Morbidelli elől. Mato rengeteget fejlődött és ez az eredmény jó visszajelzés a csapatnak is.

Tassi Attila jól kezdett, minden megvolt, ami egy gyors körhöz kell, de  Afanasyevvel nem számoltunk. Az orosz pilóta feltartotta a gyorskörén Attilát. Próbálta levillogni, de teljesen érthetetlen, hogy miért ment Afanasyev kettő melegítő kört egymás után. Ezen a pályán egyetlen jó kör van a gumiban, ezért onnantól kezdve már nem tudtunk javítani. A 11. pozíció ettől függetlenül abszolút bíztató és jó eredmény.

A nagy öröm mellett az egyik szemünk sír. Dušan Borković autója súlyosan megsérült az időmérő első szakaszában. Még vizgsáljuk az autót és mindent megteszünk, hogy Dušan holnap folytathassa a versenyt!

Otthoni idő szerint holnap 13:00 órakor indul az első futam és 18:35-kor a második!