Megújult műsorkínálattal indítja az őszt a Sláger TV

Új műsorral és saját gyártású reality sorozatának második évadával kezdi az őszt a Sláger TV. Az ország legnézettebb zenecsatornáján folytatódik a Drága családom – az Emilio Família története, péntek esténként pedig a Sztár-Like új formátuma, a Sztár-Like Extra jelentkezik. Visszatérnek a képernyőre a közönség által szeretett műsorok is, mint a Zeneposta, az Eszem-iszom, dínom-dánom, vagy a Bencze házhoz megy, valamint újra látható lesz a NoPara Karaoke.

Megújult műsorstruktúrával indítja az őszt a Sláger TV. A nyári időszakban is kiemelkedő nézettségi mutatókat produkáló csatorna több új, saját gyártású műsorral is készül szeptembertől: érkezik a népszerű reality, a Drága családom – az Emilio Família második évada, amelyben a nézők ismét betekintést nyerhetnek Emilio és családja mozgalmas mindennapjaiba, valamint a korábbi közkedvelt Sztár-Like nyomán, ám teljesen új köntösben jelentkezik a Sztár-Like Extra. A reality formátumra szabott műsor vezetői a stúdióbeszélgetések helyett egyenesen házhoz mennek a kamerával, és az aktuális zenész otthonában töltenek el egy napot.

„A nyári, általános televíziós trendeket megcáfolva növelni tudtuk a nézettségünket. Már nem csak a zenei kategóriában, de az általános, szórakoztató csatornák között is előkelő helyet foglalunk el, amely bizonyítja, hogy a könnyedebb tartalmakat kereső nézők is szívesen választják a Sláger TV-t” – mondta Fái András, a csatorna producere. „Ősztől több meglepetéssel is készülünk, köztük új, saját gyártású műsort is indítunk, és természetesen visszatérnek a régi közönségkedvencek is a képernyőre” – tette hozzá.

Az újdonságok mellett a csatorna sikerműsorait sem kell nélkülözniük a nézőknek. Pordán Petra és Abaházi Csaba párosával folytatódik a Zeneposta, a Sláger TV élő kívánságműsora. Bencze Attila újra házhoz megy, ahol a legismertebb magyar zenészek engednek bepillantást életükbe és nyilatkoznak eddig soha nem látott őszinteséggel. Az Eszem-iszom, dínom-dánomban A jó LaciBetyár és Bunyós Pityu ismét csapra verik a hordókat a mulatós műfaj nagyjaival. A Sláger Best of megszokott formában, ám új időpontban jelentkezik: szombaton 17:55-től Ya Ou-val, vasárnap 16:55-től pedig Zoltán Erikával. Új részekkel tér vissza a 7 Vezér Czutor Zoltánnal, a Sláger TV Híradó és a Nektek írtam a dalt is. A Retro TV az elmúlt évtizedek legnagyobb magyar és nemzetközi slágereiből, emlékezetes videoklipjeiből válogat, és ismét mindenkit éneklésre vár a NoPara Karaoke.