Megnyitott az ágymozi

Az óbudai Új Udvar teljes körű átalakításának első üteme befejeződött, és megnyílt a Buda Entertainment & Gastro, Európa első ágymozijával, egy kézműveseknek és divattervezőknek otthont adó Art & Craft Markettel, egy folklórteremmel, egy koktélbárral és két új szórakozóhellyel.

November 21-én ünnepélyes keretek között megnyílt a Buda Entertainment & Gastro első szárnya. A II. és III. kerület határán, a Kolosy tér szomszédságában található Új Udvar átalakításával egyedülálló elemekből építkező szórakoztató központ született az országban.

Az új szárnyban kapott helyet Európa egyetlen ágymozija is, ahol 35 franciaágyon akár négy fős családok is elférnek, a műsor pedig 3 óránként, tematikus váltakozással sugároz napközben könnyedebb vígjátékokat, családi filmeket, este drámákat, akciófilmeket, éjjel pedig horrort. A filmek között régebbi kasszasikerek és újdonságok is lesznek, illetve számos tematikus nap megrendezése is a tervek között szerepel. Egy ágy ára 5555 Ft lesz, amely két felnőttre, illetve két felnőtt és két gyerek esetére is érvényes lesz.