Megnyílt a V.I.Pub & Dance

Zséda és Kökény Attila nyárindító koncertjével indított a budapesti Broadway – megnyílt a V.I.Pub & Dance

Képen a V.I.Pub & Dance, Nagymező utca, fotókredit: PResston PR

„Feel special” – azaz érdezd magad különlegesnek! – Ezzel a
szlogennel nyitott meg meg Budapest legújabb szórakozóhelye, a V.I.Pub&Dance alig néhány lépésre az Operett és a Thália Színháztól, a Nagymező utcában. A budapesti broadway-en található szórakozóhely hivatalos megnyitóján több olimpikon, sztárfellépő, énekes, és népszerű műsorvezető vett részt és próbálhatták ki a szórakozóhely nyújtotta előnyöket. A szórakozóhely névválasztása sem véletlen, hiszen egyértelműen utal az igényes szórakozásra, továbbá az első két betű római számmal a VI. kerületet szimbolizálja. Persze az Európa Bajnokságról sem feledkeztek meg a nyitóparti szervezői: A meghívottak egyöntetű szavazata alapján német győzelemre számítanak, de természetesen erősen hisznek és együtt örülnek a további magyar sikereknek is. 

Az est meglepetésvendége a kétszeres Fonogram, eMeRTon, és Artisjus-díjas, 17 toplistás énekesnő Zséda volt, aki lenyűgöző koncertjével nyitotta meg a bulit:

 „Nagyon jól éreztem magam a megnyitón. Tetszik, hogy laza, de közben elegáns. Nagyon finomak az ételek. Az ember egy átlagos estén is felszabadultnak érzi magát itt. A fellépésem nagyon jól sikerült, fantasztikus volt a közönség.” – Tette hozzá Zséda, aki nyári terveiről is beszámolt: „Új lemezt készítek, továbbra is sok koncertet adok, illetve készül az új, hatodik Kalendáriumom.”

Zsédát követte 2010 legjobb férfi hangja, az 5. Megasztárból ismert Kökény Attila és zenekara.

Nem volt kérdés, hogy elfogadjam a meghívást. A tulajdonos 20 éve nagyon jó barátom, és örülök, hogy egy minőségi helyet nyitott meg tegnap. Nagyon tetszik a hely. Imádom az olyan szórakozóhelyeket, amelyeknek klub-jellege van. Szimpatikus, hogy élőben játszhattunk. Budapesten folyamatosan klubhelyiségekben játszom, de ez a hely a legalkalmasabb az összes közül. A színpad nagysága megfelelő, kényelmesen elfértünk a zenekarommal. A pesti klubokban általában nagyon kicsik a színpadok. Mindezek mellett, ami még szimpatikus, hogy itt késő este is tudok enni valamit. Sokszor, amikor elmegyek a barátaimmal szórakozni, gyakori probléma, hogy késő este már nincs konyha, pedig pár pohár sör után köztudottan jól esik enni valamit. Ezen a helyen fantasztikus a kínálat, tegnap alkalmam volt megkóstolni a mini-hamburgereket. Mindent egybevetve, még sokat szeretnék itt énekelni, és szórakozni!”

Meghívott vendégek közt szerepelt Kammerer Zoltán,  háromszoros olimpiai  és háromszoros világbajnok kajakozó, aki szerint végre megnyílt a saját korosztályának a megfelelő szórakozóhely:

„Mindenféleképpen a fénykorában érzi majd magát az, aki meglátogatja ezt a helyet. A berendezéstől a zenén át a hangulatig minden szempontból megfelelő ez a hely. A zenétől függ nagyrészt, hogy sokáig marad-e az ember bulizni. Ezen a helyen szerencsére normális zene szól, ami pörgős, de ugyanakkor élvezhető.”

A 3 egységből álló V.I.Pub&Dance különlegessége, hogy a kikapcsolódni vágyók egy helyen élvezhetik a Koktélbár, Pub és Dance hall hangulatot. Igényes, letisztult környezetben, baráti hangulatban ünnepelheti meg mindenki a számára legfontosabb pillanatokat, a Good Burgerek pedig gondoskodnak a kulináris élvezetekről.

A V.I.Pub célja, hogy nem csak a hétvégéken, hanem a hétköznapokban is szórakoztassa vendégeit. A vérbeli szurkolók nagy örömére a pubban kihelyezett hatalmas plazma tévéken követhetik végig az érdeklődők az EB meccseit és az Olimpiát. Azoknak pedig, akik elvonulnának egy baráti társasággal, nekik a koktélbár a lehető legjobb helyszín, ami akár rendezvényteremként, és céges partik rendezvényeként is funkcionálhat.

Legyen szó egy ebédről a Pubban, vagy egy zártkörű szülinapról a koktélbárban, esetleg egy fergetes buli a Dance hall-ban, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő elfoglaltságot, ott, ahol a minőségi szórakozásé a főszerep.