Meglepő őszinteséggel vallott édesapjáról Csepregi Éva fia az M2 Petőfi TV műsorában

A legutóbbi Filmklubban Csepregi Éva és egyetlen gyermeke, Heatlie Dávid vendégeskedtek, ahol a család, azon belül is az anya-gyermek kapcsolat került a középpontba. A Neoton Família énekesnőjének fia kendőzetlen őszinteséggel számolt be arról, milyen kapcsolata a szüleivel. Kivételesen skót származású édesapjához, Bob Heatlie-hez fűződő viszonyáról is vallott.

 

„Bár tudtam, hogy nagyon sok dolog változik majd meg, mégis nagyon vágytam az anyaságra. Már nagy pocakom volt, de az utolsó pillanatokig koncerteztünk a Neoton Famíliával, de miután a fiam megszületett, gyökeresen átalakult az életem. Hároméves koráig gyakorlatilag egyetlen fellépést sem vállaltam” – emlékezett vissza a kismama korszakára Csepregi Éva az M2 Petőfi TV Filmklub című műsorában, ahol Fiatalok és gyönyörűek leszünk című olasz filmdráma kapcsán invitálták meg fiával, Heatlie Dáviddal egy beszélgetésre. Az anya-fia páros a film apropóján őszintén mesélt a kapcsolatukról a házigazdának, Galán Gézának.

Dávid ezúttal az édesapjáról, a skót származású dalszerzőről, Bob Heatlie-ről is megosztott néhány gondolatot a műsorban. Kiderült, a zeneszerzés területén ő az egyik legnagyobb példaképe, Bob ugyanis olyan világhírű előadóknak készített már dalt korábban, mint Keith Richards, Shakin’ Stevens vagy Aneka.

„Nagyon hasonlítunk az életfelfogásunkban, humorérzékünkben és az emberekhez való hozzáállásunkban is. Egy nap szeretnék hozzá hasonló sikereket elérni. A másik oldalon pedig az édesanyám a nagy példaképem, mint énekes és frontember” – tette hozzá az énekesként, dobosként, zeneszerzőként is dolgozó Heatlie Dávid, akit a közönség A Dal 2019 indulójaként is ismerhet. A beszélgetés további részleteit a Filmklub idézett adásában tekinthetik meg a közmédia nézői.

https://mediaklikk.hu/video/filmklub-2021-07-11-i-adas/