Még vasárnapig jelentkezhetnek az ifjú dumagépek-Gyűlik a stand-upos utánpótlás a Comedy Central tehetségkutatóján

Megmozgatta a tévé képernyőre vágyó, magukat viccesnek tartó fiatalokat a Comedy Central új tehetségkutatója, a Magyarország, szereplek! felhívása. Eddig már közel százan jelentkeztek a Viacom magyar humorcsatornáján induló produkcióba, hogy megmutassák magukat ország-világ előtt. De még nem késő azoknak sem, akik szintén a nagy hazai stand-up generáció nyomába szeretnének lépni, ám eddig még nem szánták rá magukat a nagy lépésre. Az amatőr előadók jelentkezését ugyanis március 20-ig, azaz vasárnap éjfélig várja a tévécsatorna.

 

A Comedy Central Stand-up Iskola néven vicces kisfilmekkel ösztönzi a vállalkozó szellemű tehetségeket. A rendhagyó videós felhívásokban olyan dumagépek mondják el, mitől lesz igazán markáns és ütős egy előadás, mint például a Dumaszínház alapítója, Litkai Gergely, Badár Sándor, Felméri Péter vagy éppen KAP, azaz Kovács András Péter.

 

A legjobb amatőr előadókra egy szakmai előválogatást követően a Magyarország, szereplek! weboldalán lehet majd szavazni. Az online közönségszavazást követően pedig egy szakmai zsűri is kiválasztja a legjobbat a döntőbe jutott tíz versenyző közül. A finálét nyár elején tűzi műsorára a humorcsatorna.

 

A tehetségkutató felhívása és részletes információk a www.comedycentral.hu-n, illetve a http://magyarorszagszereplek.hu-n találhatók.