Margaret Island a szerdai New Music Video Clips-ben!

Néhány fiatal ül a margitszigeti platánok alatt és énekel meg zenél. Népdalok, tábortüzek repertoárja, napjaink akusztikus folk-pop slágerei, ami épp eszükbe jut. Aztán írni kezdenek, aztán stúdiózni, aztán koncertezni? és mindenki látja, hogy ez jó. És mindenki hallja is, hogy ez jó. Papírhajón Bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island.

new

 

Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint triója az egyik legsikeresebb fiatal zenekar jelenleg a hazai könnyűzenei palettán. Fellépéseik alkalmával pedig további, tehetségüket már bizonyított fiatal zenészekkel egészülnek ki. A Margaret Island 2013 őszén alakult, de már nehéz számon tartani, hogy összesen hány koncerten vannak túl, a világ hány pontjáról küldtek papírhajót ábrázoló fotókat a rajongók az együttes Facebook-oldalára, vagy hányan zengték velük a Nem voltál jó refrénjét a fesztiválokon.

 

A 2015 őszén Egyszer volt címmel megjelenő első nagylemezük összegezve egyfajta felnőtté válást, a gyermekkor lezárását szimbolizálja.

 

A szerdai FIX Magazinban vendégünk lesz még Almássy Zsuzsa, Európa-bajnoki 2. helyezett, világbajnoki 3. helyezett, olimpiai 5. helyezett, Universiade-győztes, hétszeres magyar bajnokműkorcsolyázónő. Beszélgetünk vele a múltról, edzősködésről és a jelenlegi korcsolyasport kihívásairól.

Itt lesz Enyedi Ágnes, a Tázló együttes énekese. Az erdélyi származású, Junior Príma díjas népdalénekes bevezet minket a nép kultúrába és az éneklés mellett a népdalgyűjtés rejtelmeibe.

Itt lesz velünk a Piramis is, akik a Barba Negra Music Clubban koncerteznek szombaton. Megtudhatjuk, mivel készülnek a fellépésre és hol láthatjuk még őket idén.

Tartsatok tehát velünk 17:00-tól! Érdemes lesz