Maratoni hétvége a Madagaszkár pingvinjeivel

Fusion TIFF FileTotyogó mesehősök, izgalmas akciók, vicces párbeszédek – kedvenc pingvinjeink a leghidegebb téli hétvégéken is jó kedvre derítenek. A Nickelodeon Madagaszkár pingvinjei hétvégéjén maratoni mennyiségű epizódokkal érkezik Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény hazánk legnépszerűbb gyermekcsatornájára. Mi lehet jobb program annál, hogy egy meleg takaróba burkolózva nézzük a Central Park legmókásabb állatainak kalandjait?

 

Még több küldetés, még több kaland és még több nevetés. A legszürkébb téli délutánokba is mosolyt csalnak a Central Park imádnivalóan vicces, különböző személyiséggel megáldott pingvinjei. A csapat vezetője a szigorú és határozott Kapitány, mellette a zseniális feltaláló (de olvasni nem tudó) Kowalski, az érzékeny Közlegény, és Rico, a csapat mindenevő fegyverszakértője totyog. A  békésnek látszó kis állatok valójában egy elit katonai alakulat tagjai, akik elképesztő kommandós kiképzést kaptak és titkos főhadiszállásuk is van. A küldetésük? Hogy fenntartsák a rendet az állatkertben.

A december első hétvégéjén látható epizódokban számtalan humorban bővelkedő kihívás vár a totyogó elitkommandósokra. Miután Közlegény megment egy leopárdfókát, beleegyezik, hogy segít neki visszajutni az Antarktiszra. Kapitány, Rico és Kowalski utánuk ered, hogy megmentse Közlegényt, mielőtt fókaeledel lenne belőle. Később a pingvinek nyaralást terveznek a tengeren, ám egy nagy vihar New Jersey-be sodorja őket, majd a Hoboken Állatkertbe kerülnek, ahol régi ismerősökkel találkoznak – Kapitány azonban szentül meg van győződve róla, hogy az állatkert vészjósló titkot rejt. A maratoni epizódok során visszatér egy gonosz és agyafúrt tervvel a pingvinek egyik legnagyobb ellensége, valamint újra feltűnik a méltán híres, narcisztikus lemúr, Julien király is.

Madagaszkár pingvinjei maraton 18 epizóddal – december 6-án és 7-én 13 órától csak a Nickelodeonon!