Május 4-5-én WTCC a Hungaroringen

Számos kedvezménnyel várja május 4-5-én a WTCC hétvégi világbajnoki futamán és május 11-én az Opel Családi fesztiválon a szurkolókat és az érdeklődőket a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum

Michelisz Norbert: „Rajtam nem múlik a tavalyi sikerek megismétlése”.

Michelisz Norbert

Michelisz Norbert

Az elkövetkező két hétvégén igencsak mozgalmas napok következnek a Hungaroringen: május 4-5-én az FIA Túraautó-világbajnokság idei negyedik futama látogat el Magyarországra, míg egy héttel később az Opel Családi Fesztiválnak ad immár hagyományosan otthont a mogyoródi versenypálya. Az autósportok szerelmesei már lázban égnek, és valamennyien bíznak abban, hogy a WTCC 2012-es privát sorozatának bajnoka, Michelisz Norbert ismét elkápráztatja a szervezők által remélt több tízezres nézősereget. A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum – amellyel kiváló a kapcsolata Michelisz Norbertnek – a biztonságos közlekedés fontosságának üzenetét szeretné minél több emberhez eljuttatni, éppen ezért jelentős kedvezménnyel kínálja az érdeklődőknek a helyszínen a vezetéstechnikai kurzusait.

A Zengő Motorsport Team pilótája a lehető legjobbkor szokott össze a gyári Hondájával, hiszen az elmúlt hétvégén a Slovakiaringen az időmérőn és az első futamon is a harmadik lett, míg egy edzést – a vasárnap reggeli warm up-ot – már meg tudott nyerni. Egy biztos, a lelátókat újra megtöltő szurkolókon és Norbin se fog semmi múlni, hogy közösen élhessék át újra a tavalyi futamgyőzelem utáni hangulatot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*