Magyarországra látogattak a Szingapúri Utazási Irodák Országos Szövetségének szakemberei

A Magyar Turizmus  Zrt. szervezésében hazánkba látogatott a szingapúri utazási irodák országos  szövetségének (NATAS) 31 fős csoportja azzal a céllal, hogy átfogó képet  kapjanak hazánk turisztikai kínálatáról.

turizmuds1Délkelet-Ázsia egyike az MT Zrt. által megcélzott új  feltörekvő piacoknak, ahol Magyarország mint turisztikai célország  népszerűsítése egyre nagyobb hangsúlyt kap.

A NATAS döntéshozóinak magyarországi tanulmányútja annak  az aktív piaci jelenlétnek és lobbitevékenységnek az eredménye, amelyet az MT  Zrt. délkelet-ázsiai piacért felelős nemzetközi piacfejlesztési menedzsere Vas  Mária folytat a térségben.

Az április 7-13. között megrendezett tanulmányút során a  résztvevők ellátogattak a domonyvölgyi Lázár Lovasparkba, ahol megismerkedhettek  Magyarország lovas kultúrájával egy lovas show keretében. Budapesten  megtekintették a budai Várat, a Parlamentet, a Szent István Bazilikát, a Magyar  Állami Operaházat, majd, hogy alaposabban feltérképezhessék Budapest legnépszerűbb bevásárló  utcáit, tettek egy sétát az Andrássy úton, a Váci utcán és a Fashion Streeten.  Az egészségturisztikai kínálat bemutatásául a Veli Bej és a Széchenyi fürdő megtekintése szolgált. A balatoni turisztikai kínálat megismerése érdekében  ellátogattak Balatonfüredre és a hévízi tóhoz, majd a herendi  porcelánmanufaktúra tevékenységét ismerhették meg közelebbről. Az MT Zrt. által  szervezett háromórás workshop a szingapúri résztvevők programjának kiemelt része  volt, ahol megismerkedhettek az MT Zrt. Regionális Marketing Igazgatóságaival,  utazási irodák és utazásszervezők képviselőivel is.

Mint ismeretes a Magyar Turizmus Zrt. februárban részt  vett a NATAS által rendezett kiállításon Szingapúrban, mely sikeres megjelenés  hatására egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik hazánk turisztikai kínálata iránt.  Ezt jól példázza a nemrégiben megjelent cikk is a szingapúri TheStraits Times  napilapban, mely olyan népszerű Szingapúrban, hogy minden család otthonába  eljut, ezáltal hazánk igen széles körben mutatkozhat be. A cikk írója, Joanette  Teng kíváncsi utazó, aki bejárta fővárosunk rejtett világát és örömmel térne  vissza bármikor, annyi pozitív benyomást gyűjtött hazánkban. Az írás beszámol a  budapesti fürdőkben szerzett tapasztalatairól, a Vásárcsarnok gazdag  kínálatáról, valamint a János-hegy tetejéről nyíló mesés  kilátásról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*