Magyarország díszvendég Felső-Ausztria legjelentősebb turisztikai vásárán

A Magyar Turizmus Zrt. osztrák képviselete immár ötödik éve végez intenzív országpromóciós tevékenységet Ausztria második legjelentősebb vásárlóerővel rendelkező tartományában, Felső-Ausztriában.

Az elkövetkezendő napokban Felső-Ausztria legjelentősebb turisztikai vásárán, a Linzi Ferien Messén (www.ferien-linz.at) a magyar turizmus áll a középpontban, ugyanis a Magyar Turizmus Zrt. és társkiállítói díszvendégként mutatkoznak be január 22-24. között.

A kiemelt magyar részvétel célja, hogy meggyőzzék az osztrákokat, hogy idén különösen érdemes hazánkat választaniuk üdülésük, nyaralásuk, szabadságolásuk, stb. úti céljaként. A magyarországi szolgáltatók a szabadidős- és a hivatásturizmus területén is egyaránt magas színvonalú, prémium szolgáltatásokkal várják a vendégeket: Magyarország mára egy tipikus „több, mint amit várt” úti céllá vált az osztrákok számára – foglalható össze az MT Zrt. és partnerei által kommunikált üzenet. A linzi Utazás Kiállításon a magyar díszvendégség alkalmából 100 négyzetméteres standon, a sárvári Spirit Hotellel partnerségben egy exkluzív kialakítású „lounge-koncepcióval” várja az MT Zrt. a vendégeket. Budapest mellett a nyugat-magyarországi fürdővárosok (Hévíz, Sárvár, Bük, Harkány) is képviseltetik magukat.

A három napos rendezvény során folyamatos nyereményjátékok és előadások hívják fel a nagyközönség figyelmét a magyar turisztikai ajánlatokra. Mindezekről a helyi média (ORF, OÖ Nachrichten) is folyamatosan tudósít. Az MT Zrt. az osztrák szakmai partnerekkel stratégiai együttműködés keretében rendezi meg a vásár első napján az AufnachUngarn/Fel Magyarországra szakmai estet, amelynek fő támogatója az Osztrák Gazdasági Kamara és Traveller szaklap.- írja a turizmus.com