Magyar szinkronnal futnak júliustól az E! Entertainment legsikeresebb műsorai

Július elsejétől az E! Entertainment legnépszerűbb sorozatait magyarul tűzi műsorra. A szórakoztató csatorna rajongói többek között a Keeping Up With The Kardashians, a The Escape Club, az Eric and Jessie: Game On, a Giuliana & Bill és az Extreme Close Up legújabb epizódjait láthatja szinkronizálva.

Az E! Entertainment világszerte elhozza a legfrissebb sztárhíreket, tudósít minden kiemelkedő esemény vörös szőnyegéről, és bepillantást ad a legnagyobb hollywoodi sztárok mindennapjaiba. A szórakoztató csatorna magyar rajongói július elejétől kedvenc sorozataikat immár szinkronizálva láthatják. Többek között az alábbi sikerszériák szólalnak meg júliustól magyarul:

Keeping Up With The Kardashians (minden hétköznap 23:00-tól): az E! Entertainment legnézettebb sorozata a Kardashian család mindennapjairól. Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall és Kylie mellett biztosan senki nem unatkozik majd. A nézők pedig bepillanthatnak Kim esküvői előkészületeibe is.

The Escape Club (vasárnaponként 21:00-tól): tizenkét fiatal hátra hagyja addigi életét, hétköznapi problémáit és egy luxus paradicsomba, a Dominikai Köztársaság egyik gyönyörű szigetére költözik. Túl szép, hogy igaz legyen. Éppen ezért nem várt meglepetések érik a társaságot, ami izgalmassá, na és fordulatossá teszi a tökéletesnek hitt nyaralást.

Rich Kids of Beverly Hills (vasárnaponként 22:00-tól): aki azt mondja, hogy pénzen nem lehet boldogságot venni, nem találkozott még a Rich Kids of Beverly Hills főszereplőivel. Fiatalok és temérdek pénzük van, amit nem győznek elkölteni, legyen szó egy extravagáns buliról vagy épp a legtrendibb cuccokról.

Eric&Jessie: Game On (vasárnaponként 23:00-tól): A friss házas country énekes, Jessie James és amerikai focista férje, Eric Decker életét bemutató reality. A fiatal pár lenyűgöző denveri álomotthonába most bárki bepillanthat. A sorozat bemutatja, miként boldogul Jessie és Eric a mindennapi problémákkal, hogyan egyengetik karrierjüket, s miként készülnek a legkisebb családtag érkezésére.