Madonnával és a legdögösebb magyar fiúkkal jelenik meg a májusi Cosmopolitan

th_800_500_cimlapIgazán különleges tartalommal jelenik meg a legolvasottabb magyar glossy magazin, a Cosmopolitan április 15-én. Nemcsak azért, mert a címlapon a világ legismertebb popikonja, Madonna szerepel és ad exkluzív interjút a nők szexuális szabadságáról, de a magazin szerkesztői csapatához is igazi sztárok csatlakoztak.

Madonna nemcsak a magyar Cosmón pózol májusban, de a nemzetközi brand 53 kiadásának 25 címlapján is ő szerepel! A különleges nemzetközi együttműködés az amerikai Cosmopolitan 50. évfordulója alkalmából született meg, mivel Madonnánál senki sem tudhat többet hatalomról, provokációról és arról, mit is jelent igazi Cosmo-lányként élni.
Az április 15-én megjelenő Cosmopolitan szerkesztésében az olvasók kedvenc magyar férfisztárjai is közreműködtek! Flour Tomi, Baronits Gábor és Kállay-Saunders András személyes tapasztalataikat, véleményüket és tippjeiket osztják meg a Cosmo- lányokkal a magazin oldalain. A fiúk minden témához őszintén szóltak hozzá, legyen szó a nők szépségéről, karrierjükről, párkapcsolatukról, vagy olyan intim témáról, mint a szex!
Fluor, Baronits és Kállay-Saunders egy rendhagyó fotózáson is részt vettek a magazin kedvéért, ahol egy tőlük teljesen távol álló férfitípus bőrébe bújtak, hogy az olvasóknak megmutassák, milyen is egy spornószexuális, egy lumberszexuális vagy egy hipster srác. A sztárpasik nagyon élvezték az átalakulást, amelyről nemcsak egy remek fotósorozat készült, de egy exkluzív videó is
.
„A Cosmopolitan.hu-n készített gyors kutatásunk eredményeképpen kértük fel az olvasók kedvenceit vendégszerkesztőnek. Hiszen minden lány tudni szeretné, hogy mi az, amit igazán szépnek vagy szexinek lát egy férfi, akit egyébként ő is vonzónak tart. A fiúk nagy izgalommal vetették bele magukat a szerkesztésbe, mert őket is érdekelte, hogy készül Magyarország legolvasottabb női havi magazinja!” – árulta el Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.