Ma indul a XIII. Országos Étterem Hét!

Hétfőn indul a gasztronómiát kedvelők egyik legizgalmasabb őszi programja. Az Országos Étterem Hét rendezvényen immár XIII. alkalommal várja több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem az érdeklődőket országszerte. A 3.300 forintos, 3 fogásos menüsorokat 2017. október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek, amennyiben előzetesen asztalt foglalnak a www.etteremhet.hu weboldalon. A foglalásokat a program teljes ideje alatt, a jövő héten is folyamatosan fogadják.

A programhoz a meghirdetés óta még többen csatlakoztak, így összesen 114 közép- és felsőkategóriás étterem kínálja 3.300 Ft-os áron 3 fogásból álló menüsorát. A vendéglátóhelyek közül néhány felsőkategóriás és gourmet étteremnél 4.900 Ft-os áron érhetőek el az erre az alkalomra összeállított menüsorok. A program iránti fokozott érdeklődés miatt nagyon sok étterem máris teltházas lett, ezért korlátozott számban újabb helyeket szabadítottak fel a regisztráló vendégeknek.

A XIII. Országos Étterem Héten ismét a legkülönfélébb ízvilágokat felsorakoztató éttermek vesznek részt: a tradicionális magyar fogásokon túl az igazi ínyencek megkóstolhatják például az olasz, a francia, az amerikai, az ázsiai vagy akár a grúz konyha jellegzetességeit is. A hagyományostól eltérő alapanyagok között néhány étterem kínálatában megtalálható lesz például a fürj, az Angus marha, a szarvas nyak, illetve még a cápahús is.

Az előző, tavaszi fordulóban rekordszámú, 26.000 vendég vett részt az 1 hetes kulináris programban, és a résztvevők 5 pontos skálán 4,59 pontra értékelték a vendéglátóhelyek teljesítményét.

Néhány résztvevő a teljesség igénye nélkül: 

Antré étterem, ARAZ étterem, Budapest Bisztró, Eiffel bisztró, KNRDY American Steakhouse, La Perle Noire étterem, Macesz bisztró, Manna étterem, Mészár SteakKitchen, Pesti Disznó bisztró, Rickshaw étterem (Corinthia), SonkaArcok bárkonyha, Spoon hajó, Vogue hajó…stb.