Ma este debütál Dóka Attila új produkciója a Bethlen Téri Színházban

Dóka Attila dalszerző, előadóművész közösségi oldalán egy bejegyzésben hívta fel a Bethlen Téri Színházba látogatók figyelmét arra, hogy a ma debütáló Dóka Attila: Mozdulj! című érzékenyítő zenés színházi esttel párhuzamosan a Puskás Aréna avatója is ma lesz (nagyjából 60 ezer szurkolóra számítanak), így az előadásra igyekvők  forgalomkorlátozásokkal számoljanak.

“Ma este 19:00 órakor szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Bethlen Téri Színház ba, ahol épek és mozgásukban, látásukban sérült művésztársakkal lépünk színpadra és próbáljuk meg megmutatni, hogy a művészetben a határok elmosódnak. Csak zene van és tánc, egymásra figyelés:-)
Dr. Tálos Marianna felkérésére az est témája, hogyan találkoztam én a fogyatékossággal élőkkel, így Márk Harza kerekesszékes narrátorunk pillanatokat villant fel ezekből a találkozásokból. Kizárólag saját dalok hangzanak el, lesz látásában sérült vokalistánk, fuvolistánk és gitárosunk, kerekesszékes táncot ketten is lejtenek! Lesz próza és némelyik dalt jelelni fogja Napsugár Anna.
Fontos információ, hogy a színházi estünkkel párhuzamosan a Puskás Aréna avatója is éppen ma lesz, 19:00 órától. Ezért forgalomkorlátozásra kell számítani. Érinti a tömegközlekedést és parkolási lehetőséget a szokásosnál nehezebben lehet majd találni. Ezért ezzel is érdemes számolni.
Találkozzunk tehát ma este 19:00 órakor!”

da_mozdulj