Luigi vezeti Super1600-ban a Közép Európa Zóna Kupát

Luigi vezeti Super1600-ban a Közép Európa Zóna Kupát, Emellett az osztrák, a cseh és a magyar bajnokságban is Luigi áll az élen.
Hétvégén Csehországban, Sedlčanyban rendezték a Közép-Európa Zóna Kupa második fordulóját, ami egyben cseh- és osztrák bajnoki futam is volt.
Luigi Super1600-ban a sorozat első fordulóját megnyerte, és Csehországba is győzelmi reményekkel utazott. Az ellenfelek egy dologban bízhattak, méghozzá abban, hogy Luigi olyan autóval állt rajthoz, amit addig még nem vezetett, ráadásul tesztelni sem volt ideje, így a versenyen futotta a Ford Pumával az ismerkedő köröket:
– A szombati nap nehezen indult, hiszen akkor ültem először a Pumában, és nem könnyű úgy megismerni egy autót, hogy közben gyorsnak is kellene lenni a pályán – meséli Luigi -. Vasárnapra aztán egész jól összeszoktunk, sokat gyorsultam, és a döntőt elég nagy előnnyel tudtam megnyerni.
Luigi jelenleg maximális pontszámmal áll Super1600-ban a Zóna Kupa élén, ezzel együtt pedig a cseh, osztrák és magyar bajnokság élén is.
Most hétvégén Máriapócson indul Luigi, két kategóriában, Super1600-ban egy Skodával, SuperNational kategóriában pedig a Seattal.