Luigi az élen a Rallycross Challenge Europe-on

Sosnovában rendezték a Rallycross Challenge Europe első versenyét, mely egyben CEZ és több ország bajnoki fordulója is volt.

Luigi a Super1600-as kategóriában magabiztos vezetéssel jutott be a döntőbe, ahol a második helyről rajtolt, az első körben viszont egy ütközés miatt az utolsó előtti helyre esett vissza:
 
– Az autó végig stabilan működött, gyors tudtam lenni vele így simán jutottam be a döntőbe – meséli a CEZ regnáló bajnoka -, viszont a rajtbaleset áthúzta minden számításunkat. 

A hetedik helyről a futamot végig csatázva és előzgetve felértem a dobogóra, amit belülről élveztem nagyon, de persze jobban örültem volna inkább egy sima győzelemnek…
Luigi tehát harmadik lett a döntőben, de az előfutamokon és elődöntőben szerzett pontjaival vezeti a Rallycross Challenge Europe-ot, melynek következő fordulója előtt Svédországban áll rajthoz:
– Most hétvégén a Rallycross Európa-bajnokság svédországi versenyén indulok, minden évben ez számomra a sorozat egyik legjobban várt állomása, 
ugyanis itt van a legjobb hangulat, itt vannak a legfanatikusabb szurkolók. Az autóm végre teljesen összeállt, a csapat felkészült, így bizakodva várom a versenyhétvégét.