Londoni külképviselet hírei

Online Travel Training indul a brit utazási szakma számára

A Magyar Turisztikai Ügynökség londoni külképviselete július végén útjára indított egy új online desztinációs tanfolyamot az Online Travel Training (OTT) weboldallal együttműködésben.

 

Az Online Travel Training a brit utazási szakma vezető tréning oldala. Több kategóriában vannak termékismertető kurzusaik, úgy mint desztinációk, üzleti utazás, szálláshelyek,  légiközlekedés…stb. A Magyaroszág tanfolyam a desztinációk menü alatt található olyan más turisztikai úticélok mellett mint pl. Németország, Törökország, Szerbia és Szlovénia.

Az online képzés célja, hogy hazánk turisztikai kínálatát UK specifikusan bemutassa és az OTT-re regisztrált brit utazási szakmai partnerek termék ismeretét bővítse, az értékesítés volumenét  és hatékonyságát ezáltal növelje. A magyar tréning oldal öt modulból áll, amelyek egymás után, ez egyes moduluk sikeres teljesítése után végezhetők el. A tréning elvégzése után – amelyhez minimum 80%-ban szükséges minden modult teljesíteni – a regisztrált utazási irodai értékesítő egy oklevelet kap. A modulokon kívül tíz menüpontban további információt szerezhetnek hazánk turisztikai kínálatáról és hasznos tudnivalókról mindazok, azok akik munkájuk hatékonyabbá tételéért és mélyebb, naprakészebb termék ismeretért képzik tovább magukat. A tréning 12 hónapig lesz eleérhető és kb 400 regisztrált résztvevőre számítunk ez alatt az időszak alatt.

https://www.onlinetraveltraining.com/free-courses/providers/hungary

 

A tréning elindításához kapcsolódva a külképviselet egy nyereményjátékot is hirdetett.

A Magyarország tanfolyamot 2016. augusztus 31-ig elvégző utazási szakemberek között egy két éjszakás budapesti hétvége kerül majd kisorsolásra.

Megjelenés a Village Green Fesztiválon

A Magyar Turisztikai Ügynökség londoni külképviselete a Southend-i Magyar Közösség megkeresésére kiadványokkal jelent meg július elején a Village Green művészeti és zenei fesztiválon. A fesztivál hét különböző helyszínen zajlott és összesen 25.000 látogatója volt. A  Southend-i Magyar Közösség a Global Village-ben kapott helyet, ahol magyar néptáncot oktattak és magyar specialitásokkal, turisztikai kiadványokkal, információkkal várták az érdeklődőket.