Lélekbúvár-Új műsor indul Szily Nóra vezetésével

Az utóbbi években dübörög az önsegítő könyvek piaca; írások, tréningek, előadások százai ígérnek eszközöket és megoldásokat a sikeres, boldog élethez. Párkapcsolat, gyereknevelés, karrier, újrakezdés, elengedés, önelfogadás – a felsorolás kimeríthetetlen, a téma viszont szinte mindenkit foglalkoztat. Július 18-tól Szily Nóra a LifeNetwork TV-ben egy-egy ismert vendég tapasztalatán és élményein keresztül, szakemberek segítségével búvárkodik a lélek rejtelmeiben.

 

Szily Nóra sikeres újságíró, coach és műsorvezető, mindemellett anya, aki két fiút nevel. Derűsen és pozitívan indul neki minden egyes új napnak – mint mondja, nem túlélni, hanem élni akar. A nyár pedig új kihívást hozott számára: a LifeNetwork TV-ben szombatonként 16:30-tól egy szakemberrel és egy sztárral közösen beszélgetnek az élet dolgairól, arról hogyan lehet a mindennapokat teljesebben és boldogabban élni.

A Lélekbúvár lehetőséget ad arra, hogy az embert mélyen érintő dolgokról kérdezzek – olyanokról, amelyek mindenkit érdekelhetnek, még ha olykor nem is mernének rákérdezni.  A válaszok reményeim szerint támpontokat, kapaszkodókat adnak majd, és lehetőséget arra, hogy együtt gondolkodjunk az élet dolgairól” – mesélte Szily Nóra.

Az első adás vendége Erdélyi Mónika és Komócsin Laura buisness coach lesz, akikkel a műsorvezető a pályamódosításról és karrierről fog beszélgetni. Kiderül, hogy milyen megérzésekre érdemes odafigyelnünk, és mikor kell óvatosnak lennünk. A további témák között szerepel például a társkeresés nehézsége, amikor is Kánya Kata mesél majd tapasztalatairól Sándor András író társaságában, aki nemrég írta könyvét az internetes társkeresés rejtelemiről. Gondolnánk, vagy nem, de a hírességek is ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint bárki más az életben: Sarka Kata például nem szeret sok ember elé kiállni, mert lámpalázas, Farkasházi Réka pedig ugyanolyan aggodalmakat él a gyermekneveléssel kapcsolatban, mint a „civilek”.

A további vendégek között szerepel még többek között Tóth Gabi, Hadas Kriszta, Kokó, Malek Andrea, Csobot Adél és Pokorny Lia.

„A cél az együtt gondolkodás, ami a nézőknek is fogódzókat, ötleteket, inspirációt ad” – nyilatkozta Szily Nóra.