Lekörözi Rihannát ByeAlex?

Nagy a készülődés ByeAlex háza táján: májusban Malmöben Európa és a világ színe előtt méretteti meg magát Kedvesem című dalával a fiatal énekes. Egyelőre próbálja feldolgozni a hirtelen jött ismertséget, de az utolsókig kitart az őszinteség mellett és mindig a saját feje után megy. Kiss Orsinak őszintén mesélt a Class FM-ben arról is, hogyan dolgozza fel a negatív kritikákat.

orsi_byalex

Márta Alex Kiss Orsival

 Próbákkal telnek ByeAlex napjai, aki az Eurovíziós megmérettetésre készül. Fellépésekből azonban egyelőre nem volt sok, Alex szerint nem is lett volna szerencsés a dalfesztivál előtt betábláznia magát.

„Gyakorlás szempontjából persze jók a fellépések, de azért örülök neki, hogy nem volt olyan sok koncertem, hiszen így nem mondhatják rám, hogy most gyorsan meglovagolja azt, hogy megnyerte ezt a műsort és fellép mindenhol ezzel az egy dallal.” – vallja az énekes, aki bár nem most kezdte a pályafutását, úgy véli, sokak szemében egydalos előadóként szerepel.

 A hirtelen jött sikernek persze megvannak a maga előnyei és hátrányai Alex életében is. Ő viszont elsősorban a minőségre koncentrál, hiszen úgy gondolja, nem az alapján fogják jobban szeretni a zenéjét, hogy tudják, kivel jár, vagy milyen botrányokba keveredik. A Class FM műsorvezetőjének arról is mesélt, hogy a negatív kritikákon igyekszik felülkerekedni, valamint arról, hogy a hirtelen jött népszerűséget egyelőre nehezen dolgozza fel.

 „Igazából még azt is szokom, hogy én leszek a hét sztárja a Class FM-en. De ha ezt sikerült másfél hónap alatt elérnünk, akkor miért is ne körözhetnénk le Rihannát? Rihanna egyébként az egyik kedvencem popban, nagyon szeretem a hangját, nagyon jó témákat írnak neki, atomprofi, de ettől függetlenül nem sok értéket közvetít. A pop viszont egy ilyen műfaj. – fejtette ki véleményét az ambiciózus énekes, aki értékeli, ha egy előadó önmagát adja. „Mindig azt fogom csinálni, ami nekem tetszik, legfeljebb bele fogok bukni abba, amit csinálok.” – viccelődött – „De akkor is, hogyha éppen sehol nem voltam, mindig az vitt előre, hogy azt csináltam, ami nekem tetszett, ami nekem eszembe jutott. Nagyon ritkán hallgatok másokra.”

 Kiss Orsi először találkozott Alex-szelel, és nagyon élvezte a vele készült interjút.

Sokaknak tetszik, amit csinál, mások utálják. Lehet bírálni, de egy biztos: őszinte. Érdekes, valóban kicsit különc figura, amolyan elefánt a porcelánboltban” – nevetett Orsi.

A ByAlex-szel készült interjú teljes egészében a Class40 vasárnapi műsorában lesz hallható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*