LEGYÉL TE A JÖVŐ BAJNOKA!

Suzuki_Cup_Europe_szoroEGY JÁTÉKKAL EGY KÜLÖNLEGES ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYÉNY EGY VARÁZSLATOS SPORTÁGBAN!

A XV. JUBILEUMI NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓN A SPORTIME MAGAZINTÓL!

Vásárolj egy 1éves SPORTIME előfizetést és legyél Te a SPORTIME Magazin versenyzője a hazai autósport legsikeresebb sport utánpótlás nevelő sorozatában a Swift Cup Europe-ban http://swiftcupeurope.com/

Te is ott lehetsz a Hungaroringen októberben az MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság záró futamán!

Lépj Michelisz Norbi, Kiss Norbi, Major Benedek vagy Bús Edina nyomdokaiba, akik szintén innen a korábbi Suzuki Swift Kupából indultak a nemzetközi versenypályákon elért sikerek felé az elmúlt években!

Ehhez nem kell mást tenned, mint 2014. szeptember 20.-ig online

http://www.tomasu.hu/index.php/shop#!/~/product/category=2406039&id=35974958

 vagy a XV. Nagy Sportágválasztó helyszínén megvásárolni egy darab 1éves Sportime Magazin előfizetést és regisztrálni játékunkba a swiftcupeuropejatek@sportime.hu e-mail címen.

A játékban résztvevők három lépcsőben juthatnak el az éles versenyautó volánja mögé:

Az előfizetést megvásárló és a játékba regisztráló olvasóink közül kisorsolunk 50 főt, akik részt vehetnek a www.versenyszimulator.hu 3D szimulátorán – természetesen a Swift Cup Europe autójával – a virtuális Hungaroringen megrendezett versenyén.

Innen az első 15 fő jut tovább egy további selejtezőre melyet már egy valódi gokart pályán rendezünk egy budapesti helyszínen.

A gokartban leggyorsabbnak bizonyult 3 fő játékosunk részt vehet a Swift Cup Europe hivatalos edzésnapján, ahol már az éles versenyautóval ismerkedve dől majd el, hogy ki állhat rajthoz egy igazi éles bajnoki futamban a SPORTIME Magazin színeiben október végén a Hungaroringen!

Azoknak a játékosainknak, akiknek nem sikerül eljutnia az éles versenyautó volánja mögé szintén nem lesz oka bánkódni, hiszen a játékban és a selejtezőkben résztvevőket partnereink jóvoltából szintén számos ajándékkal jutalmazzuk majd!

HA SZERETED AZ AUTÓSPORTOT A VERSENYZÉST A SZÁGULDÁST

JÁTSZ VELÜNK!

NYERJ EGY ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT

ÉS EGYBEN TÁMOGASD A HAZAI AUTÓSPORT LEGSIKERESEBB UTÁNPÓTLÁS VERSENYSOROZATÁT!

KERESD A JÁTÉKOT A www.sportime.hu WEBOLDALON VAGY LÁTOGASS EL

A SPORTIME MAGAZIN ÉS A SWIFT CUP EUROPE STANDJÁRA A XV. NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ HELYSZÍNÉN

A JÁTÉKBAN CSAK OLYAN SZEMÉLYEK VEHETNEK RÉSZT (12 ÉS 18 ÉVES KOR KÖZÖTT CSAK ÍRÁSOS SZÜLŐI ENGEDÉLLYEL) AKIK A 2013-AS ÉS A 2014-ES ÉVBEN A MAGYAR NEMZETI AUTÓSPORT SZÖVETSÉG EGYIK SZAKÁGÁBAN SEM RENDELKEZTEK ÉRVÉNYES VERSENYZŐI LICENCEL!