Légy önmagad! – hirdeti a VIVA legújabb kedvence

Ne viselj álarcot, ne játssz szerepeket, légy önmagad! – üzeni rajongóinak és a világnak a 3LAND, a VIVA PUSH legújabb felfedezettje. A fiatalok kedvenc zenei csatornája minden hónapban egy-egy feltörekvő előadót vagy formációt támogat és ismertet meg a hazai közönséggel. A 3LAND olyan sztárok nyomába lép ezzel, mint az MDC, Király Viktor és a Wellhello.

A Németh Attila (ének), Németh László Viktor (billentyű/vocal) és Köllő Dávid (DJ) alkotta formáció tagjai hosszú évek óta foglalkoznak zeneszerzéssel. Stílusukat a populáris trance/house/electro szentháromsága jellemzi. Light Up The Sky című bemutatkozó klipjük első lett a VIVA Local Chart rangsorában 2013-ban. Ugyanabban az évben jelent meg második daluk, a Come Alive, amit a No!End Dj-párossal közösen készített Find My Way követett.

Attila és Viktor pályafutása egy rockzenekar alapításával kezdődött mintegy tíz évvel ezelőtt, de mivel gyerekkoruk óta foglalkoztatta őket az elektronikus zene, 2013-ban úgy döntöttek, Köllő Dáviddal kiegészülve létrehozzák a 3LAND-et. A VIVA-n jelenleg Faces című dalukkal a legsikeresebbek, amely egy lányról szól, aki betegesen vágyik már egy kapcsolatra, és ezért bármire képes lenne. Arra is, hogy feladja és elfelejtse saját, igazi egyéniségét.

„Mániájává vált, hogy olyan női karakterek bőrébe bújjon, amilyen férfi éppen megtetszik neki. Bárkivel elhiteti, hogy ő a neki való lány. Képileg egyszerűen és szimbolikusan megfogalmazva mutatjuk be a lány átalakulását és a férfiakkal kialakított viszonyt” – magyarázták a srácok hozzátéve: „A történet szerint a lány addig alakítja magát, amíg külsőleg teljesen passzolni kezd az adott karakterhez. De a végén rájön, hogy a mindenkinek megfelelése miatt már önmaga sem tudja, milyen ő valójában”.

A 3LAND tagjai szerencsére pontosan tudják kik ők, és mit akarnak. A VIVA PUSH támogatásával gyerekkori álmuk vált valóra, amit a közeljövőben újabb videoklippel és egy nagylemezzel is szeretnének megfejelni.

„Fantasztikus érzés, hogy a VIVA mellénk állt, köszönjük nekik, hogy bizalmat szavaztak nekünk! Gőzerővel dolgozunk az új anyagunkon, ezen kívül szeretnénk jövőre fellépni fesztiválokon, klubokban, és minden olyan helyen, ahol át tudjuk adni az igazi 3LAND érzést. Lesznek a repertoárunkban lazább, rádióbarát dalok, de fesztiválos, tombolós zenék is” – árulták el a csapat tagjai.

 

A VIVA PUSH óriási lökést adhat a feltörekvő előadóknak, és színvonalas, friss slágereket ismertet meg a szélesebb közönséggel. 2015 júniusában a népszerű zenetévé a 3LAND-nek szavazott bizalmat.