Las Vegas-ba készül a legszebb magyar pincérlány

A Hooters magyar szépségversenyét megnyerő Molnár Dalma hamarosan Amerikában, egy nemzetközi versenyen képviseli hazánkat.

Nemrégiben megválasztották a csinos és dúskeblű munkatársairól híres Hooters nevű népszerű amerikai étteremlánc magyar üzletének legszebb felszolgálóját. A lányok lelkesen készültek, hogy megmutathassák magukat a vendégek előtt az immáron harmadik szépségversenyen.

Fotó: Hooters

Három különböző ruhában tették közszemlére formás idomaikat a jelenlévőknek, köztük számos hírességnek. A zsűri tagjaként mások mellett Ganxsta Zolee, Aleska Diamond, Schmuck Andor, Éden Bence és Éden Patrik értékelte a szebbnél szebb hölgyeket, akik közül sokan a főállásuk mellett jelenleg is modellkednek.

A legtöbb pontot végül a BKF-en tanuló szépségnek, Molnár Dalmának sikerült megszereznie, ezzel ő lett a magyar Hooters harmadik szépségversenyének győztese. Eme cím birtokosaként automatikusan kvalifikálta magát az étteremlánc nemzetközi megmérettetésére, amelyre Las Vegas-ban kerül sor hamarosan. Az utazás előtt természetesen Hooters felszolgálóként, sörös korsókkal és jókora hamburgeres tálcákkal edzi magát.

A legszebbek:
1. Molnár Dalma
2. Nyeki Nayya
3. Lukács Réka