Láncfűrészt ragad a Jóban Rosszban sztárja- Budai visszatér

A Jóban Rosszban negatív szereplője, Budai visszatér a képernyőre. Andrea egyre elviselhetetlenebb fájdalmai mellé ugyanis rémálmok is párosulnak, amelyben feltűnik egykori férje. A karaktert életre keltő Bodor Géza szerint a sikersorozat alkotói ezúttal sem finomkodtak a történet megírásakor.

Csillagkút egykori polgármestere, Budai Krisztián mindig is kegyetlenségéről volt híres. Így nem csoda, hogy az egy éve halott negatív szereplőt a sorozat alkotói egy nyomasztó rémálomban hozzák vissza a történetbe. A halálos betegséggel küzdő Andreára láncfűrésszel támad rá egykori férje a Jóban Rosszban legújabb epizódjában.

„Még ha rövid időre is, de jó volt visszatérni a Jóban Rosszban stúdiójába, hiszen nagyon szerettem azt a közeget. Örültem, hogy újra együtt dolgozhattam Ullmann Mónival, mindig jó partnerem volt, és őszintén sajnálom, hogy a karakterem ennyi fájdalmat okozott Andreának. A forgatás alatt egyébként igazi rémálommá vált a stúdió, őrült ötlet volt ez a láncfűrész” – árulta el a Budait játszó Bodor Géza, akit a színházban is inkább a negatív szerepek találják meg.

 

„Tavasszal újabb projekteken is dolgozom majd, de jelenleg a világhírű Közelebb című, Patrick Marber színdarabbal lépek színpadra, amely decemberben debütált. Az eredeti forgatókönyvet újrafordította a rendező, kicsit modernizálta, és néhány helyen módosított rajta. Az általam alakított Larry egy brutálisabb figura az eredeti felállás szerint, az átdolgozásban azonban talán kicsit emberibb karakterként tűnik fel. Szeretem az olyan szereplőket, akiket lehet néha sajnálni, de egyben meg is nevettetik a közönséget” – árulta el színész, akit legközelebb február 28-án láthat a közönség.

Az pedig, hogy milyen hatással lesz Andrea mindennapjaira nyomasztó rémálma, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*