Kung Fu Panda újra akcióban- Új részekkel érkezik a Nickelodeonra a világhírű sorozat

Humor, zen, kung-fu és egy túlsúlyos panda. A Sárkányharcossá választott Po az Őrjöngő Ötös vezetőjeként őrzi a nyugalmat Békevölgyben. Tigris, Majom, Sáska, Daru és Vipera és Shifu mester együtt küzd a duci pandával, akinek a Jáde Palota biztosítása mellett bőven marad ideje a gőzgombócokra is. Október 27-től vadonatúj részekkel érkezik a Kung Fu Panda a Nickelodeonra.

Kedvenc harcművész pandánk visszatér!Az előzmények szerint a rendkívül lelkes, nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung -fu rajongó, aki a családi gombóc-büfében dolgozik naphosszat. Hősünk azonban titkon vad álmokat dédelget: komoly harcossá szeretne válni. Váratlanul fantasztikus dolog történik, őt választják ki, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést. Po álma valóra válik és a kulináris élvezeteket harcművészetre cseréli: bekerül a kung-fu világába, és együtt gyakorolhat példaképeivel, a legendás Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal, gurujuk, Shifu mester vezetésével. Po végül rájön, hogy leggyengébb pontjai a legnagyobb erényei – sok munka és rengeteg gyakorlás után pedig beköltözhet új otthonába a Jáde Palotába, mint a völgy őrzője.

Po, aki már igazi Sárkányharcos, az új epizódokban is edz, csatázik, tanít és tanul, sőt állandóan fecsegő hősünk még hallgatási fogadalmat is tesz. És mire számíthatunk még, ha a kung-fu mester pandával és barátaival tartunk?  Természetesen vadonatúj ellenfelekre. A korábban hősnek hitt Fu-xi kobra árulóvá válik és megtámadja Békevölgyet. Vajon sikerül megállítani? Po egy csapat fiatal és kedves árvát is támogat, akik azonban pénzt és más javakat lopnak a falusiaktól. Képes lesz a panda változtatni a gyerekek viselkedésén, vagy gonosz vezetőjük karmai közé kerül? Kiderül október 27-től hazánk legnézettebb gyerekcsatornája, a Nickelodeon műsorán.

Kung Fu Panda – új epizódok október 27-től, minden hétköznap, 18:00-tól a Nickelodeonon!