Különleges Nolan sisak árverése a Pető Intézet érdekében

Különleges Nolan sisak árverése a Pető Intézet érdekében egy fantasztikus kezdeményezés eredményeként 2011 óta minden évben sor került a Pető Intézet kis tanulóinak megmotoroztatására. A Négy kerékről két kerékre eseménye a tanév elején, szeptember első napjaiban már hatszor csempészett igazi csodát azoknak a fiatal embereknek az életébe, akik mindennapjaikat mozgásukban korlátozva kénytelenek élni. A lelkes motorosoknak hála ezen a napon kiszállhatnak a kerekesszékből, eldobhatják a mankót és legalább egy kis időre átélhetik azt a szabadságot, amiért minden motoros annyira rajong.

vatera-termekkep

A Négy kerékről két kerékre menetoszlopának elindulása előtt sajnos évről évre gondot okoz, hogy minden gyereknek jusson bukósisak. Hiába visz magával sok motoros ilyet, nem jut mindenkinek. Az esemény ötletgazdája, Császár Claudia ezért most az Euromotor Kft., a Vatera, az Onroad.hu és a motoglobe.eu támogatásával azt a célt tűzte

ki, hogy 2017-től ez a gond csökkenjen, vagy megszűnjön. Vagyis a lehető legtöbb bukósisakja legyen az eseménynek, amit szeptember elején viselhetnek a Petős gyerekek.

Az aukció tárgya Erre a célra az Euromotor Kft. felajánlott egy Nolan N62 bukósisakot. Ezt azon ismert személyek, akik rendszeres résztvevői a Négy kerékről két kerékre eseménynek, többen is aláírták. A következő hírességek szignói találhatók meg rajta (a szignózások időrendi sorrendjében): Uszkó László énekes (Irigy Hónaljmirigy), Talmácsi Gábor motorversenyző,Varga Viktor énekes, Gergely István vízilabdázó, Szűcs Sándor színész, Müller Attila

műsorvezető, Szujó Zoltán műsorvezető, Semmi-Kis Tünde szépségkirálynő, Zsidró Tamás mesterfodrász, Hajas László mesterfodrász, Szabó Győző színész, Kovács István (Koko) ökölvívó, Harsányi Levente műsorvezető, Tóth Sándor színész. A sisak az aláírások után természetesen egy védőlakkot kapott, így azok valóban tartósak lesznek a Nolan héján.

Sok kicsi sokra megy!

Ezt a bukósisakot bárki hazaviheti emlékbe – ehhez csupán részt kell venni a karácsonyig tartó licitálásban. A legmagasabb összeget felajánló jótékony motoros megkapja a Nolan fejvédőt annak emlékére, hogy ő járult hozzá legnagyobb mértékben a Pető Intézeti gyerekek biztonságához. Azonban természetesen mindenkinek lehetősége van szerényebb mértékben is segíteni ebben a nemes ügyben! A licitálástól függetlenül akármilyen kis összeg felajánlható, akár már 500 forint is. Minden bekerül abba a nagy kalapba, amelynek teljes tartalmából Kappa bukósisakokat vásárol a Négy kerékről két kerékre mozgalom az Euromotor Kft. üzletében. Fogjunk össze, hogy minél több bukó kerülhessen 2017 szeptemberében a kis motorosok fejeire! (A szövegben levő linkekre kattintva eljutsz a Vatera megfelelő jótékonysági oldalaira, ahol te is támogathatod a mozgalmat!)

A különleges Nolan bukósisak ára és az összes felajánlott támogatás a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány számlájára folyik be. Az Alapítvány nyilvántartási száma: 01-01-0008207.