Különleges koncertre készül Náray Erika

narayeAugusztus 28-án a Művészetek Palotájában ad önálló koncertet Náray Erika, a SuperTV2 hangja és számos világsztár állandó magyar hangja.

Mozgalmas nyara van Náray Erika színésznőnek, aki az ország egyik legkeresettebb szinkronhangja. Augusztus 28-án önálló koncertet ad a Művészetek Palotájában, amely a „Magyar hangja Náray Erika” címet viseli. Az est folyamán örökzöld és jól ismert amerikai dalok hangzanak el, többek között a Singing in the rain, vagy éppen a Bereczki Zolinak írt magyar szöveggel Michael Bublé Lost című dala. Az eredetileg angol nyelvű szerzeményeket Erika saját szövegével, magyar nyelven hallhatják majd a nézők és a tökéletes hangzáshoz egy nyolctagú big band kíséri majd a művésznőt. Erika izgatottan készül a koncertre, ahol névrokona, Náray Tamás ruhakölteményeiben lép majd színpadra.

–          Igazi kihívás elé állítottam magam, amikor úgy döntöttem, a MÜPA megtisztelő felhívására, hogy saját szöveggel visszük közönség elé a kedvenc külföldi dalaimat. Rengeteget dolgoztam azon, hogy a szövegek tényleg az én egyéniségemet tükrözzék úgy, hogy közben nem veszítik el a mondanivalójukat. Lesz egy meglepetés sztárvendégem is, de az ő kilétét egyelőre nem szeretném felfedni. – mondja Náray Erika.

A koncertből nagylemez készül és tervben van egy országos turné is, így Náray Erika számára az ősz is izgalmas feladatokat tartogat.