Kullai Tímea klippel jelentkezik és bringákat tervez

 A szíved suttog címmel új dallal, és egy hozzá készült klippel jelentkezett Kullai Tímea. A Megasztár 6 döntőjéből ismert énekesnő sokszínűségét jól jellemzi, hogy korábbi formációival jazz standardeket adott elő, Jamiroquai Tribute együttesben volt frontember, jelenleg a Magyarországi Szerb Színházban lép fel rendszeresen, és a most megjelent, fülbemászó popslágert énekli. Tímea szabadidejében bicikliket tervez és építtet, a kész kerékpárokat pedig régi ruhadarabjaival díszíti.

 

 

Kullai Tímea hosszú évek óta a magyar zenei színtér egyik legkülönlegesebb énekesnője. Számtalan stílusban bizonyított már, írt rockoperát, énekelte Jason Kay dalait, sokszor állt színpadon jazz standardekkel, időként saját szerzeményeket komponál, a Magyarországi Szerb Színházban pedig párja, Milosevits Mirko zongorista kíséri. A nagyközönség mégis a Megasztár hatodik szériájából ismerheti, melynek döntőjében a kilencedik helyen végzett. Most egy nagyívű refrénnel, fülbemászó dallammal rendelkező dallal jött ki, melynek dalszövege mélyen az érzelmekre hat. A szíves suttog című szerzeményhez egy látványos klipet is forgatott.

Tímeát az éneklés mellett a csillagászat, az ezotéria és a lakberendezés is foglalkoztatja, illetve kerékpárokat tervez. Eleinte csak lefestette a bringákat, később pedig, hogy még jobban passzoljanak az ízléséhez, ki is gondolta, hogyan nézzenek ki, majd megépíttette őket. Végül saját régi ruhadarabjaiból készített rájuk üléshuzatot és a kormányra fogantyút. Mivel egyik darabtól sem vált meg, már egy kisebb bicikli-gyűjteménye van.

Az énekesnő a közeljövőben több településen is fellép, többek közt Vácon, Kimlén, Győrben és Jakabszálláson.