Kulcsár Edina bikiniben edzené a magyar futball-válogatottat

Már csak egy hét és kezdetét veszi a kontinens egyik leginkább várt sporteseménye, a labdarúgó-Európa-bajnokság. A 24 ország részvételével rendezett Eb helyszíne idén Franciaország lesz. A tornát, amelyen a magyar válogatott is részt vesz, kedvenc sztárjaink is nagyon várják már, ezért örömmel váltak kifestett, jelmezes szurkolóvá az egyik legnagyobb telekommunikációs cég vadonatúj applikációjának segítségével, amit bárki kipróbálhat.

 

Egy egész földrész várja lelkesen a labdarúgó-Európa-bajnokságot, és szurkol majd a kedvenceinek. Vajon a spanyolok zsinórban harmadszor is megnyerik a kontinenstornát, vagy a világbajnok németek állnak föl a dobogó legmagasabb fokára, esetleg valamelyik meglepetéscsapat diadalmaskodik? Akárhogy is lesz, Hrutka János biztosan nyomon követi majd az eseményeket. „Szeretném, ha valamelyik magyar meccset  a helyszínen tekinthetném meg a barátaim társaságában” – kezdte az egykori válogatott labdarúgó, aki manapság szakkommentátorként is tevékenykedik. Rudi, ahogy a barátai ismerik, türelmetlen típusnak vallja magát, de a Telenor üzletekben szerencsére többé nem kell az óráját lesnie. „Ha legközelebb ügyet intézek, akkor le tudom majd foglalni magamat, például ezzel a szurkolói applikációval, ami nagyon jó, vicces és ötletes lett. Biztosan sok embert fog megszólítani, és el fogják árasztani az internetet a vele készített fotók”.

Az applikáció segítségével Puskás Peti pillanatok alatt festett arcú, bajuszos, kalapos drukkerré változott. „Amikor megtudtam, hogy a Telenor lefejlesztette ezt a jópofa alkalmazást, az elsők között akartam kipróbálni. Eddig csak a csajok szórakozhattak mindeféle cuki, állatos appal, most végre a férfiak is kiélhetik magukat ezzel a játékkal. Szerintem szuper dolog, hogy az ügyfelek az unalmas várakozás helyett ezzel az applikációval és a többi digitális játékkal szórakozhatnak, míg sorra nem kerülnek” – árulta el az énekes, aki a telekommunikációs vállalat legújabb, Aréna plázában nyílt üzletében tesztelte az appot.

Kulcsár Edina szintén részt vett a megnyitón, és egy merész vállalással forrósította a hangulatot. „Alig várom, hogy elkezdődjön az Európa-bajnokság, és a magyar fiúknak szurkolhassak, például ezzel a poénos szelfivel, amit itt csináltattam magamról. Nemrégiben tettem egy olyan ígéretet, hogy ha a srácok megnyerik az Eb-t, akkor miután hazajönnek, bikiniben tartok nekik edzést. Ha Magyarország nyerné meg a tornát,  boldogan venném fel a fürdőruhámat a pályára!” – mondta mosolyogva a szépséges műsorvezető, aki a labdaérzékét is megmutatta.

Mádai Vivient mostanában elsősorban az anyai teendői foglalják le, de emellett nagyon várja már, hogy a tévé előtt szurkolhasson a magyaroknak. „Lehet, hogy fura ezt egy nőtől hallani, de imádom a focit, és a szurkolás terén nagyon elhivatott vagyok. Most is apait-anyait beleadok majd, nagyon fogok drukkolni a mieinknek. Miután a szelfis alkalmazást használva láttam magamat, hogyan néznék ki teljesen megőrülve, vérbeli szurkolóként, még az is elképzelhető, hogy valóban kipingálom magamat és úgy ülök majd le a meccseinket nézni” – vallotta be Vivien.

 

A Telenor szakítva a telekommunikációs bemutatótermek hagyományaival, szinte teljes mértékben digitalizálja üzleteit. Első lépésben az Aréna Pláza, az Árkád és a Mammut bevásárlóközpontokban található boltjait alakította át, majd hamarosan országszerte számos további üzlete is megújul. Az ügyintézéshez ezentúl már táblagépeken lehet bejelentkezni, és a betérőket a legapróbb részleteik kidolgozott belső tér; a szórakozás, a hatékonyág, az élménymegosztás, valamint a sport és egészség témák szerint csoportosított készülékek és szolgáltatások, illetve vadonatúj munkaruhákba bújt ügyintézők várják.