Kővé váltak a Mirigyesek!

Fityiszt mutatnak az Irigy Hónaljmirigy tagjai! Ezúttal azonban nem egy újabb tréfáról van szó. A fiúk különleges dombornyomatot készítettek kezükről, és úgy döntöttek, hogy a nem mindennapi ereklyét licitre bocsátják, amelynek teljes bevételét a Szemem Fénye Alapítvány javára ajánlják fel.

A különleges kézlenyomat ötletével Kabai Laci az IHM dobosa állt elő.

Az idei év végi nagykoncertek apropóján valami különlegeset akartunk alkotni. Sokat gondolkodtunk, hogy mi legyen ez, hiszen készült már rólunk fotó, könyv, festmény, már csak egy szobor hiányozna. Aztán rájöttünk, hogy túl nagyok és rondák vagyunk, kár lenne ránk a gipszet pazarolni. Úgy döntöttünk, hogy a KezesLábas Stúdióban csak a kezünkről készítünk egy dombornyomatot. Mind a nyolcunk ökle szerepel a táblán, és a mind a nyolcan fityiszt mutatunk, ahogy azt az elmúlt 23 évben is tettük” – mesélte Kabai Laci.

A srácok végül úgy döntöttek, nem tartják meg a különleges mirigy ereklyét, inkább jótékony célokra ajánlanák. Boldogan mondtak igent a beteg gyermekek szállításával, és egy gyermekhospice ház működtetésével foglalkozó Szemem Fénye Alapítvány kérésére, és remélik, a Karácsonyi Zokni akcióban megtalálja majd jövendőbeli gazdáját a nem mindennapi „mű”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*