Kováts Vera függetlenedésre vágyik

Az énekesnő elhatározta, hogy idén elköltözik otthonról, nem lesz többé “x-faktoros” és Baricz Gergő exe sem. Vera teljes erőbedobással zenei karrierjére koncentrál, és hamarosan Budapestre költözik.

Kováts Vera néhány hónapja új menedzsmenttel dolgozik és nagyon aktív zeneileg, ami megköveteli tőle, hogy sok időt töltsön a fővárosban.

“Az éneklés teljesen Budapesthez köt. Itt vannak a fellépéseim, a stúdiómunkálatok és a megbeszélések is, én azonban még a szüleimmel lakom vidéken. Idén mindenképpen szeretnék elköltözni otthonról a fővárosba, ami nem csak a karrierem miatt fontos, hanem azért is, mert egy nagy kísérlet számomra. Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírom idegileg és fizikailag, ha magamat kellene ellátnom. A szüleimmel és a testvéreimmel egyébként jó a kapcsolatom, de úgy érzem, 21 évesen eljött a függetlenedés ideje. Izgalmas dolog, ha az ember önállóvá válik. Én már várom, hogy a saját életemet alakíthassam” – mondta Vera, aki nem csak ezen a téren szeretne függetlenedni.

Az X-Faktorból 2011-ben megismert mára gyönyörű fiatal nővé énekesnőt sokan még mindig a tehetségkutatóval összefüggésben emlegetik, amire egyrészt büszke, azonban jobban szeretné, ha már szimplán csak Kováts Vera lehetne.

“Nagyon sokat köszönhetek az X-Faktornak, de öt év elteltével már kicsit zavaró, hogy még mindig ‘x-faktorosként’ említenek. Szeretném levetkőzni ezt az előtagot, számomra fontos, hogy önálló énekesnőként éljek az emberek fejében. Hasonlóan szeretnék függetlenedni Baricz Gergőtől is. Vele a műsor kapcsán ismerkedtem meg, már négy éve vége a kapcsolatunknak, de a mai napig megkérdik, hogy együtt vagyunk-e, vagy az exeként beszélnek rólam. Ezek elsőre megmosolyogtató dolgok, de komoly munka lesz, mire függetlenedni tudok tőlük” – tette hozzá Kováts Vera, akinek számos komoly terve van az idei évre.