Kovács Attila egy svéd ellen a WBO Europe címért!

Kovács_AttilaA Ferobox Event szeptember 20-án, Szentesen rendezi következő nagyszabású, élő televíziós közvetítésű profi ökölvívó gáláját, melyen a korábbi nagyváltósúlyú IBO világbajnok Kovács „Vipera” Attila ismét nemzetközi címmérkőzésen bizonyíthat.

Mivel Giuseppe Lauri múlthéten lemondta a Kovács ”Vipera” Attila (33-4-0, 19KO/TKO) elleni összecsapást, a Ferobox menedzsmentje hét elején meg is állapodott a már standby-ban lévő svéd nagyváltósúlyú ökölvívó,  Karlo Tabaghua-val (18-4-0, 13 KO/TKO) csapatával, aki minőségi cserének tűnik ebben a helyzetben (szerk.), elnézve a mérlegét és a jelenleg elfoglalt boxrec pozícióját.

„Sajnálom, hogy nem jött össze a Lauri elleni mérkőzés, de a célom a WBO Europe cím megszerzése, függetlenülattól, hogy ki áll a másik sarokban. Tabaghuaról hétvégén már néztünk felvételeket Lévai Pisti edzőmmel. Soha nem egyszerű, egy harcias és folyamatosan támadó ellenféllel szemben, de bízom benne, hogy most is megtalálom majd a győzelemhez való utat” – mondta Kovács.

A gála másik címmérkőzése a Szellő Imre, Bozai Gyula elleni magyar bajnoki címmeccs lesz. A szentesi gálát az M1 élőben sugározza szeptember 20-án 21:30-as kezdéssel.