Kondákor Zsófi újra Csillagkúton

Régi kedvenc a Jóban Rosszban epizódjaiban! Veronkát közel egy éve halottnak hitte mindenki, ám a szekta fogságából szabadulva most ismét visszatér a képernyőre. Kondákor Zsófi örömmel bújik újra Veronka bőrébe, de anyai teendői továbbra is elsődlegesek számára.

Mindenki úgy tudja, Vera közel egy éve vált a tűz martalékává az Örök Fényesség Egyházának vezetőjével, Lux Endrével. Az ügyet lezárták, Józsi új szerelemre, Luca pedig új anyukára talált Orsi személyében. Vera visszatérésére senki nem számít, éppen ezért nem kis bonyodalmat okoz Csillagkúton.

Kodnákor Zsófinak kezdetben nem volt könnyű megtalálnia az egyensúlyt a gyereknevelés és a munka között, de pár hét után felvette a ritmust, persze akkor a legboldogabb, ha kislányát nevetni látja.

 

„Kezdetben nehéz volt visszaállni, mivel lélekben még otthon voltam Katjával, de már egy-két hét után teljesen belerázódtam a forgatásokba. Sikerült megtalálnom az egyensúlyt az anyaság és a munka között. Sokat jelentett és megnyugtatott, hogy mikor hazamentünk, mindig mosolygott a kislányom, és láttam, hogy jó kezekben van a néninél, aki vigyáz rá” – mondta a Jóban Rosszban színésznője.

 

Zsófira új kihívások vártak a doktornő megformálásával, hiszen Veronka visszatérése bőven tartogat meglepetéseket.

„Nagyon szerettem a mindig őszinte, kedves és naív Veronkát, aki most egészen más szerepben tér vissza a képernyőre, ennyit elárulhatok. Szokatlan volt ez a negatív változás, de kezdek ráérezni, és örülök, hogy újabb kihívások elé nézek, de az is lehet, hogy egyszer még Vera lesz Veronkából” – tette hozzá a kétgyermekes anyuka.

Vajon elég erős-e Józsi és Orsi boldogsága, hogy az újabb fordulatokat is kiállja? Lehet, hogy Vera felbukkanásával talán a szekta is újabb veszélyt jelenthet Lucára?

Jóban Rosszban – Veronka visszatérése április 1-én 21:55-kor a TV2 műsorán!

Mindig történik valami…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*