Kommunikációs kampánnyal segíti a tájékoztatást az MTVA

Az MTVA és a Magyar Rádió Zrt. örömmel üdvözli a Médiatanács döntését, melynek értelmében január másodikától a Kossuth és Dankó Rádió vételminősége javul, a területi lefedettség növekedik és a hallgatók száma is bővülhet.

A két közszolgálati rádióadó szinte az ország egész területén elérhető lesz, így biztosítva, hogy több százezer hallgató hozzáférhessen a rádiók műsorához, s mint két kiemelt közmédiás csatorna biztosítja az egyenlő esélyű hozzáférés lehetőségét. A Kossuth és a Dankó Rádió nagyobb területen, jobb minőségben lesz fogható és az autós rádiózók számára is folyamatosan elérhetővé válnak.

Az új adóhálózat és a frekvenciacserék kommunikációjára az MTVA kiemelt kampányt indít, hogy minél szélesebb körbe eljutassa a frekvenciamódosulásokról szóló információt. A változásokról a www.mr1-kossuth.hu oldalon kaphatnak tájékoztatást az érdeklődök, valamint az MTVA Közönségszolgálatánál a 061 759 5050 telefonszámon 2013. december 19-től. Az NMHH is segíti a tájékoztatást, weboldalukon és közönségszolgálatuknál szintén találnak információkat a hallgatók, valamint egy keresőprogram segítségével pontos tájékoztatást kapnak a Kossuth Rádió frekvenciamódosulásairól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*