Kiváló hangulat, parádés meccsek Szentesen

Telt ház, és ahogy megszokhattuk, parádés hangulat várható most szombaton Szentesen, a Papp László Sportcsarnokban a Ferobox Event profi bokszgáláján, ahol nagyon parázs mérkőzésekre van kilátás.

Az eseményt a Sport Televízió élőben közvetíti, de aki teheti, vegye inkább Szentes felé az irányt, ugyanis hasonló bokszélményben ritkán lehet része Magyarországon. A helyi közönség nagyon híres a sportág iránti vonzódásáról és elképesztő hangulatot teremt rendre a telt házas csarnokban. A közösségi élmény mellett természetesen a Ferobox Event bokszolóiról sem szabad megfeledkezni, nem akármilyen programot sikerült összeállítani Rácz Félixnek és Bertók Róbertnek.

Kezdjük az elején: ezen a gálán mutatkozik be a profik között a ringspeakerként és énekesként ismertté vált Perutek János. Megküzd egymással a Ferobox csapatának két oszlopos tagja, Bozai Gyula (11-6-1, 8 KO/TKO) és Faur Csaba (6-2-2, 2 KO/TKO) is. A hangulat már ekkor tetőfokán lesz, hiszen Gyulát mindenhová rengeteg szurkolója kíséri. Természetesen nem telhet el gála a városban Nagy „Lütyő” Imre (7-3-0, 3 KO) nélkül (aki remélhetőleg szombatra teljesen felépül a vírusos megbetegedéséből), csupa szív bunyójával bárkinek könnyen belelopja magát a szívébe.

Mellette a veretlen középsúlyú Nagy Lajos Márk (15-0-0, 9 KO/TKO) is ringbe lép. Nagy Sándor (10-0-0, 10 KO/TKO) is a kesztyűt húz, akinek különösen kedves lehet a helyszín, hiszen márciusban éppen Szentesen szerezte meg a cirkálósúly magyar bajnoki övét.

A főmérkőzés pedig igazi csemege lesz, hiszen a Robert Stieglitz elleni világbajnoki címmeccsre készülő Kelemen Balázs (18-0-0, 12 KO/TKO) a veszélyes Baran Attilával (13-7-0, 7 KO/TKO) csap össze  a nagyközépsúly magyar bajnoki övéért.

A jegyek, mint Szentesen mindig, rohamosan fogynak, így a telt ház szinte garantált. A Sport 1 az eseményt este negyed 8-től közvetíti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*