Kiss Norbi átdriftelte a Lóerők Éjszakáját!

Az OXXO Racing-Axxyss Motorsport versenykamionja és Európa-bajnok autóversenyzője, Kiss Norbi első1 alkalommal vett részt a Lóerők Éjszakáján, de produkcióját még a profi drift versenyzők is megsüvegelték.
Norbi eredetileg mint kiemelt vendég érkezett a rendezvényre, de hamar szerves részévé vált a műsornak. Versenykamionjával végigfűzve a drift pályát megnyitotta a programot, majd beállt – versenyen kívül – gyorsulni a többi kamionnal, ami annyira tetszett a közönségnek, a kamionosoknak – és persze Norbinak -, hogy a kamionos gyorsulási verseny idejét maximálisan kihasználva mindenkivel rajthoz állt, akivel csak tudott és aki “kihívta” őt.
A drift pályán is hatalmas showt mutatott a közönségnek, hiszen kamionjával – ami kifejezetten gyorsasági versenyre van megépítve – többször is végigfűzte a drift pályát, ő vezette fel a drift felvonulást, körülötte drifteltek a versenyzők, majd lezárásként “mad max” körrel búcsúzott a több ezer motorsport és benzin – most egy kicsit gázolajgőz függő nézőtől.
felho