Kis Viktória ismét Katarban hódít

A hétvégén a H-MOTO Team női versenyzője, Kis Viktória a Superbike világbajnokság betétfutamaként megrendezésre kerülő QSS bajnoki sorozat második fordulóján vesz részt.

Wicca az első fordulót egy második hellyel zárta, ami fantasztikus eredménynek mondható egy ilyen erős mezőnyben. Igaz a második versenyen egy elcsúszó versenyző miatt elesett, de ez nem csökkenti a harci kedvét. A fiatal motorversenyző masszív magyar rajongói körrel rendelkezik Katarban, akik minden versenyre kilátogatnak, és hatalmas magyar zászlóval buzdítják. Viki nagyon eltökélt és az elmúlt két hétben aktívan készült erre a megmérettetésre.

 

“Jó lesz visszatérni a katari pályára, és kimotorozni végre a legutóbbi esést. A hétvégi futamok a Superbike világbajnokság betétfutamaként fognak szerepelni, így az időterv is módosult, valamelyest. Az első versenyünk még fényes nappal lesz, az már egyszer biztos, hogy fázni megint nem fogunk. Célom természetesen az, hogy a versenyeink után a magyar himnusz szóljon, és azt hallja a paddock apraja-nagyja. Remélem ezúttal nem fog akadályozni semmilyen technikai tényező sem.” – nyilatkozta a fiatal versenyző.