Királynőképző indult gyerekeknek Budapesten

Magyarországon elsőként Bartalovics Ildikó szervez királynő és királyfi képzőt. A gyerekek a szépségipar, a modellkedés és a színészet alapjait tanulhatják meg nyolcszor hat órában.

Hamarosan megismerhetik az emberek az ország első kis királynőit és királyfiait, hiszen nemrégiben elindult az első olyan képzés, ahol a “királyság” alapjait sajátíthatják el a gyerekek.

“Magyarországon elsőként szervezünk királynő és királyfi képzőt, mely alapképzést ad a gyerekszépségversenyeken való részvételhez, modellkedéshez, filmezéshez, színészethez. A jelentkezők nyolcszor hat órában tanulnak majd szépségiparról, etikettről, mozgásról, öltözködésről, kamera előtti jelenlétről. Az alapképzés elvégzése után tovább menedzseljük a gyerekeket, munkalehetőségeket ajánlunk számukra” – mondta Bartalovics Ildikó, aki évtizedek óta foglalkozik gyermek tehetségek gondozásával.

A királynő és királyfi képző első résztvevői örömmel csatlakoztak a programhoz. Köztük van Tímár Alina és Lee Tifany is, akik legutóbb Görögországban arattak elsöprő sikert a Little Miss World szépségversenyen. Ildikó szerint az ő példájuk is azt mutatja, hogy az ország tele van szép és tehetséges gyerekekkel, akikből érdemes profit képezni.

Hasonlóként gondolja az 5 éves Mira és a 7 éves Amanda édesanyja, Bernaderr is, aki szerint hamarosan valójában kis királynők lesznek.

“Mira többször szerepelt már kisebb szépségversenyeken, kétszer nyerni is tudott. Nagyon tehetséges, és hisszük, hogy egy kis tanulással igazán sikeres lehet. Élvezi, hogy tanulják a színpadi mozgást és öltözködést, igazi kis hölgy. Akárcsak a nővére, Amanda, aki szintén beiratkozott a tanfolyamra” – mondta a büszke anyuka, Soltész Bernadett.

Egy másik szülő, a 13 éves érdi Boglárka anyukája, Rideg Krisztina is jó ötletnek tartja a képzést.

“Boglárka alapvetően zárkózott kislány, de sokat változott, mióta Ildikó képzésére jár. Nyitottabb lett az emberek felé, fejlődött a kifutón való mozgása, megtanulta, hogy a fotókon melyik az előnyös oldala, sokat mosolyog, pózol. A kedvence a sok fotózás, a ruhák válogatása.”

És végül egy királyfi, a nyolc éves Zalán, aki négy éves húgával együtt jár a képzőbe.

“Berekböszörményen élünk, ez egy hátrányos helyzetű település a határ mellett, ahol nem sok lehetőség van, de mégis minél többet szeretnénk adni a gyerekeinknek. A fiam és a lányom is nagyon megszerették a képzőt, tetszik nekik ez a világ, úgy látom szívesen foglalkoznának filmezéssel, színészettel, modellkedéssel nagyobb korukban. Bízom benne, hogy ez a lehetőség a hasznukra válik majd.”