Király Viktor megtalálta az igazit

Maga sem tudja, mi a sikere titka, de abban biztos: kitartónak és szorgalmasnak kell lenni. Bár továbbra is elsősorban angolul énekel, magyar dalok kiadására is készül. Jól érzi magát az Ének Iskolájában, a magánéletében is a lehető legjobban alakul minden, testvérével Lindával ráadásul nagyszabású terveket dédelgetnek.

Király Viktor, Kiss Orsi

Király Viktor, Kiss Orsi

 Király Viktor egy 2008-as tehetségkutató győzteseként lett egy csapásra közismert, népszerűsége azóta töretlen. Számára is rejtély, miben áll a siker titka, de azt azért mindenképp kiemelte, hogy a tehetségkutatókra egy ugródeszkaként, kell tekinteni. Viktor is szorgalmasan és kitartóan dolgozik és nagy örömére már angolul is elfogadta a közönség a dalait.

 „Nagyon örülök, hogy az emberek itt Magyarországon elfogadták, hogy angol nyelvűek a dalaim és tervbe vettem, hogy viszonzom ezt a gesztust. Néhány felvételemet szeretném lefordíttatni szövegírókkal. A Fire valószínűleg magyarul is megszólal majd, Hajós András kollégám fordításában.” – árulta el a fiatal énekes.

 Viktor a barátnőjével, Beával való kapcsolatukba is beavatta a Class FM műsorvezetőjét. Elárulta, hogy idilli a kapcsolatuk, bár náluk is vannak hullámvölgyek. A vitákon azonban hamar túlteszik magukat, hol durcival, hol őszinte beszélgetéssel, hol egy kis békülős szexszel, de leginkább mindhárommal: „Három a magyar igazság, nem?” – nevetett.

 Házasságot még nem terveznek, az énekes úgy vallja, a magánéletben nem jó előre tervezni. „Nagyon boldogok vagyunk, és biztos vagyok benne, hogy ő az igazi, így nem stresszelem magam, hogy mikor kell megkérni a kezét. Annak eljön majd az ideje.”

 Szakmai szempontból azonban nagyratörő terveket dédelgetnek nővérével, Lindával. Hamarosan Berlinben, Londonban és New Yorkban lépnek majd fel.

 „Sokat dolgozunk külön-külön és együtt is Lindával. Öt-hat közös dal készül jelenleg, az első, New York-i fellépés augusztus-szeptember tájára várható.” – árulta el az énekes a Class40 műsorvezetőjének, Kiss Orsinak.

 A Király Viktorral készült beszélgetés teljes egészében a vasárnap lesz hallható a Class40 című műsorban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*