Kiosztották az első Human Touch arany fokozatú díjakat!

A ŠKODA Nemzetközi Márkakereskedői Konferencia gálaestje adott otthont az arany díjak első átadóünnepségének. A győztesek, azaz a Human Touch díjazási rendszerben legjobb eredményt elért országok: Csehország, Magyarország, Szlovénia és Lettország. A márkakereskedői konferenciát 2017. január 23. és február 3. között a spanyolországi Bilbaóban rendezték.

 ŠKODA World Dealer Conference 2017, KODIAQ, Bilbao

A ŠKODA gyár évekkel ezelőtt elindította Human Touch programját, mely arra hivatott, hogy ügyfeleinknek különleges élményt tudjunk nyújtani vásárlásuk során, azaz tudjuk a jót még nagyszerűbbé tenni. Ezért a Human Touch díjak a kivételes ügyfélélmény iránti közös elkötelezettségünk szimbólumai. Ezt az élményt ügyfélfolyamatunk és ügyfél-ígéreteink határozzák meg pontosan, ám a legfontosabb, hogy a mindannyiunk részéről kifejtett egyéni erőfeszítések alapjain nyugszik. Minden piacon, ahol csak jelen van a ŠKODA AUTO, immár jól ismert a Human Touch díjazási rendszer, amely három egymáshoz kapcsolódó szintből épül fel.

A bronz szint eléréséhez a jelentkezőknek a Human Touch alapoktatáson kell részt venniük és a meghatározott ügyfél-ígéreteket ki kell helyezniük a márkakereskedésben. A márka kereskedői hálózatában immár több mint 15 ezer Human Touch díjat osztottak ki világszerte.

A bronz szint teljesítésén felül, az ezüst Human Touch díj eléréséhez részt kellett venni egy úgynevezett attitűd-oktatáson, ahol meg kellett szerezni a szükséges tanúsítványokat. Jelenleg szerte a világon összesen 416 kolléga mondhatja magát az ezüst díj büszke tulajdonosának.

Az arany díj a Human Touch díjazási rendszer legmagasabb elérhető szintje. Ezt a díjat az ezüst díj birtokosai közül azoknak adományozzák, akik az első három helyezett között végeznek a ŠKODA Challenge világbajnokság országos fordulója során. Most – mindeddig első alkalommal – a márkakereskedői hálózat összesen tizenkét munkatársa érte el e mérföldkövet, mégpedig Csehországból, Magyarországról, Szlovéniából és Lettországból.

Az arany díjakat Werner Eichhorn, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a marketing és az értékesítés területeiért felelős tagja a Nemzetközi Márkakereskedői Konferencia gálaestje alkalmával adta át. A magyar díjazottak neve itt olvasható:

Név Beosztás Kereskedés
Szerencsi László Értékesítési tanácsadó AutoMobil Körös, Békéscsaba
Solymos Anna Értékesítési tanácsadó Porsche Pest, Budapest XIII.
Nyulász Zsolt Értékesítési vezető Walter Autó, Sopron