Kínos hétvége a VIVA TV-n

 Jenna, a kissé szerencsétlen, de nagyon szerethető tinilány a Kínos című sorozat első három évadában vért izzadva, de átvészelte a gimnáziumot.  Összejött a suli legmenőbb srácával, más lányokkal rivalizált, szerelmi  háromszögbe keveredett, de olyan stílusosan és humorosan tette mindezt, hogy  a sorozat nem csak a kritikusok, de a nézők igazi kedvencévé nőtte ki magát.  A VIVA most egy teljes hétvégén keresztül vetíti majd a Kínost, így azok is  újranézhetik a széria 3. évadát, akik eddig lemaradtak Jenna kínos  kalandjairól.

Jennából és a srácokból sosem elég! Éppen ezért Kínos Maratont tartanak a  VIVA-n, ahol újranézhető az egész 3. évad, egyetlen hétvége alatt. Jenna  rivalizálásba kezd egy másik lánnyal, beiratkozik kreatív írás szakra, hogy  jóképű entellektüelekkel ismerkedjen, és összetűzésbe keveredik az „ázsiai  maffiával”. A Kínos hősnője arcpirító iróniával támad a harmadik évadban is,  a VIVA TV nézői pedig feleleveníthetik a látottakat. Augusztus 23-án, szombaton 10-től 12 epizódot, egy nappal később pedig déltől 8 epizódot  kísérhetnek figyelemmel egyhuzamban a rajongók.

Ráadásképpen a folytatásra sem kell sokat várni, hiszen jön félreértésekre  és ciki helyzetekre alapozó, több díjra jelölt sorozat 4. évada is – az új
részekben megcsalás, túlzott szülői szigor és egy egészen új környezet várja  a Kínos kedvelőit. Hogy a suli menő sráca, Matty és a végtelenül esetlen  Jenna végül tényleg egymásra talál-e, kiderül szeptember 3-tól a VIVA  műsorán, minden hétköznap, 21:30-tól.