Kilincsel előre? Igen ez volt a cél!

Domonkos László és Horváth István az Amatőr kategória abszolút ötödik helyén teljesítette a 19. Mikulás Rallye-t. A Rallye2 P14 csoport idei bajnokai nem a másodperceket hajszolták a tétnélküli murvaversenyen, hanem igyekeztek a lehető legtöbbet keresztbe autózva teljesíteni a Veszprém környéki viadalt.  Úgy is mondhatnánk, hogy ezúttal a látványé volt a főszerep!

DSC_0172

A Laroco MSC párosa Veszprémben nem a bajnokautót, az EVO VI-os Lancert állította csatasorba, hanem egy két szériával frissebb EVO VIII-as Mitsubishit. Ahogy a pilóta fogalmazott nem szerette volna leírni a kis ékszerdobozt, míg a másik autó épp egy nagyfelújítás előtt állt, így inkább azt tették ki a Lőterek viszontagságainak.

Domonkos László: A miénk egy nagyon népes kategória, de szigorúan tartottuk magunkat ahhoz, hogy ha már az aktív hajtásos EVO VIII-as Lancerrel indultunk a Mikulás Rallye-n, akkor első a kézifék, meg az, hogy minél többször beforduljunk úgy, ahogy nekem és talán a szurkolóknak is tetszik. Szerintem ennek a jutaspusztai körgyorson maradéktalanul meg is feleltünk, szinte minden kanyarba keresztbe csúszva érkeztünk meg! A harmadik szakaszon volt egy kisebb kalandunk, a vizesárok után beterített minket a sár, és a következő 5-6 kilométeren nem láttunk túl sok mindent. Emiatt egy-két olyan dolgon is átmentünk, amit nem terveztük. A második körre egy picit állítottunk az autón, de akkor sem az eredményeket figyeltük, az volt a cél, hogy mi jól érezzük magunkat és ez sikerült is! Nagyon tetszett a Mikulás Rallye, kiválóak voltak a pályák, jó volt az idő, szóval egy szuper verseny volt!